Conceptul Pop-Up, va fi din nou lansat de Kaufland România

0

La doi ani după ce a fost lansat în premieră, Kauflan România face marele anunț și susține că se va redeschide ideea de pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri bune, la îndemâna oricărei persoane, de această dată într-o formă ce se poate adapta condițiilor prezente de siguranță.

Deschis într-o variantă de sezon, pe o terasă cu un spațiu de mai bine de 2200 mp, cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va fi deschis pe toată durata verii, între data de 6 iunie și 30 august 2020, pe terasa Si Lounge din București (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr. 2-4).

Cei care îndrăgesc mesele unice sunt așteptați să afle și să deguste preparatele delicioase ale lui Chef Samuel Le Torrielec, însă oferite la un preț decent, astfel încât, clienții nu vor plăti decât ingredientele, ce provin doar din magazinele Kaufland.

În plus, cum a fost și până acum, clienții pot viziona meniuri diversificate, toate noutățile disponibile, cu opțiuni pentru prânz sau cină, fixe sau a la carte.

De asemenea, spațiul conceput are un program relaxat, ce dă voie clienților să se bucure de experiențe culinare unice, în condiții de siguranță maximă.

Pe post de elemente de noutate, clienții vor fi așteptați cu un program deosebit de experiențe, astfel încât vor fi organizate seri tematice. Miercurea și sâmbăta, clienții se vor desfăta cu preparate alese în cadrul Grill Night, iar joia și duminica, chef Samuel va aduce plajele însorite mai aproape, în cadrul Sea Food Day.

De asemenea, muzica va fi pusă la dispoziție de DJ rezidenți, iar o zi pe săptămână diverși artiști români vor oferi reprezentații muzicale.

„Traversam cu totii o etapa importanta de readaptare, astfel ca redeschidem pop-up restaurantul, cu aplicarea tuturor masurilor de siguranta.

Ne dorim ca toti clientii sa se bucure in continuare in aceasta vara de preparate rafinate la preturi accesibile, intr-o atmosfera speciala in aer liber si cu respectarea tuturor regulilor care sa asigure protectie sporita”, a afirmat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs la Kaufland Romania.

Începând de luni până vineri, restaurantul va fi deschis între 12:00 și 22:00, iar în weekend începând cu orele 11:00 și până la 22:00.

Având în vedere noile reglementări, noul pop-up restaurant ține cont de toate măsurile impuse pentru un spațiu complet sigur și sprijină distanțarea socială și responsabilitatea clienților care intră pe ușile restaurantului.

În aceasă direcție:

● Accesul maxim permis este de 120 persoane ce pot fi prezente simultan pe o suprafață de 2000 de metri pătrați;

Sursa – Glow Magazin.

Citește și