Copilul dispărut în Constanța, căutat într-un bazin de dejecții

0

 Copilul de 8 ani dispărut în localitatea Pecineaga, județul Constanța, este de negăsit, după mai bine de 36 de ore de căutări. Echipele de intervenție încearcă să golească un bazin de dejecții din apropierea unei ferme de porci, întrucât copilul ar fi putut că cadă în acesta.

Două autospeciale de scafandri și un autocamion de intervenție cu o motopompă de capacitate mare încearcă luni dimineață să golească un bazin de dejecții din apropierea unei ferme de porci, după ce a fost lansată ipoteza că băiețelul ar fi putut să cadă în acesta.

Bazinul are adâncimea de șase metri și, conform estimărilor ISU, va fi golit în aproximativ șase ore.

Acțiunea a fost începută la ora 7.00.

Duminică, polițiștii au găsit rolele copilului pe o stradă din apropierea locuinței acestuia.

O organizație implicată în căutarea băiețelului a anunțat că la mai puțin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele copilului se află așa-zisele „haznale”, pline cu dejecții de la un complex de porci.

„Am fost și acolo, au venit pompierii și scafandri dar nu pot intra în aceste dejecții, pe marginea unei haznale se văd urme ca și când un corp ar fi alunecat în ea. Am înțeles că mâine (luni – n.r.) vor fi verificate și aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme. Din ce am auzit copilul a fost văzut pe camerele de supraveghere de la marginea localității sâmbătă în jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost găsite rolele, mai mulți oameni au declarat că au văzut rolele în acel loc ssâmbătă în jur de ora 14:00 și în direcție cu aceste haznale. Sperăm că micuțul va fi găsit viu și nevătămat”, au scris reprezentanții organizației pe Facebook.

Copilul de 8 ani a dispărut sâmbătă în jurul orei 15:00, din fața locuinței, unde se afla la joacă.

Sursa: News24.ro.

Citește și