Creatorul lui Schitt’s Creek, Dan Levy, critică „cenzura” sărutului între persoane de același sex

0

Co-creatorul sitcom-ului Schitt’s Creek a criticat Comedy Central India pentru că a tăiat imagini cu el sărutând un alt bărbat dintr-o scenă publicată.

Dan Levy a spus că „cenzura intimității gay” a făcut o „declarație dăunătoare” împotriva mesajului de incluziune al emisiunii sale.

Canalul a postat clipul pe Twitter în martie anul trecut pentru a promova episodul Housewarming din al cincilea sezon al emisiunii.

Comedia Central India nu a răspuns încă, dar compania-mamă din SUA a postat un gif al sărutului în cauză.

Episodul Housewarming prezintă un joc Spin the Bottle în care diferite personaje au curaj să se sărute.

În clipul postat pe feedul Twitter al Comedy Central India, a fost tăiat momentul în care Ted (Dustin Milligan) sărută personajul lui Levy.

A fost singurul sărut care a fost eliminat de la fața locului, în care sunt prezentate și două femei care se sărută și o femeie care sărută un bărbat.

„Ai arătat sărutul între două femei, ai arătat sărutul dintre o femeie și un bărbat, apoi ai înlăturat sărutul dintre doi bărbați?” a scris Levy pe Twitter.

„Acesta este un spectacol despre puterea incluziunii. Cenzura intimității gay face o declarație dăunătoare împotriva acestui mesaj”.

După ce și-a postat mesajul inițial, Dan Levy a apelat din nou la Twitter pentru a adăuga: „Pentru cei confuzi, este vorba despre un canal din India”.

El a spus că iterația canalului în SUA a fost întotdeauna „încântătoare și respectuoasă”.

Rândul urmează impresionantul premiu pe care al șaselea și ultimul sezon Schitt’s Creek l-a primit la Emmy Awards luna trecută.

Spectacolul, creat de Levy împreună cu tatăl său actor Eugene, povestește despre o familie care se mută la un motel dintr-un oraș mic, după ce și-a pierdut averea.

Sitcom-ul canadian a atras laude pentru portretizarea persoanelor LGBTQ +, printre care personajul lui Dan Levy și iubitul său Patrick.

De asemenea, a dat un impuls semnificativ motelului din viața reală, care se dublează pentru stabilirea fictivă Rosebud a spectacolului.

S-a raportat săptămâna aceasta că proprietarul motelului caută acum să vândă proprietatea de șapte acri din Orangeville, Ontario.

„A fost o proprietate specială pentru noi și aș vrea cu adevărat să o văd continuând ca un omagiu adus Rosebud și Schitt’s Creek”, a spus proprietarul Jesse Tipping. „Are potențial și vreau să văd că această bucată din istoria canadiană are un suflu nou.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și