De ce a fost The Weeknd acoperit în bandaje la AMA?

0

Starul R&B The Weeknd a câștigat trei premii la American Music Awards duminică – cu fața acoperită de bandaje. Vedeta canadiană, care a fost numită cel mai bun artist de suflet, nu a făcut nicio referire la aspectul său neobișnuit, ceea ce a determinat îngrijorarea unor spectatori.

A venit după ce a urcat pe scenă cu fața sângeroasă la MTV VMA la începutul acestui an. Cu toate acestea, machiajul și bandajele fac parte dintr-un mesaj anti-băut la volan pe care l-a promovat în noua sa piesă.

Vorbind la Esquire la începutul acestui an, cântărețul a explicat că single-ul său de succes Blinding Lights este despre „cum vrei să vezi pe cineva noaptea, și cum ești în stare de ebrietate, cum conduci către această persoană și că ești orbit de faruri . „Nu vreau să promovez niciodată condusul în stare de ebrietate, dar asta este tonul întunecat”.

Vedeta, al cărei nume real este Abel Tesfaye, i-a mulțumit lui Prince în timp ce a primit premiul pentru cel mai bun album R&B la ceremonia de duminică seară.

„Ultima dată când am primit acest premiu, mi l-a dat regretatul mare Prinț”, a spus el. „Și știi, el este motivul pentru care ajung să promovez constant genul R&B și aș vrea să îi dedic acest premiu. Mulțumesc”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și