De ce ar trebui să oferi cadouri de Crăciun în business

0

Perioada Sărbătorilor se apropie cu pași repezi iar în luna decembrie, obișnuim să fim mult mai darnici decât în timpul anului.

Deși ne dorim să dăruim cadouri tuturor persoanelor dragi din familia noastră, nu trebuie să uităm de angajații noștri, de echipa din business-ul nostru sau de partenerii și colaboratorii care ne-au fost alături pe tot parcursul anului.

Un cadou de Crăciun nu ar trebui să fie neapărat un cadou scump pentru a arăta aprecierea și recunoștința ta, față de acele persoane care te-au ajutat să îți duci business-ul mai departe.

Așadar, de acest Crăciun, alege să oferi cadouri angajaților, echipei tale, partenerilor sau chiar clienților fideli prin care să le transmiți un mesaj de apreciere dar și prin care să le transmiți că relația pe care o ai cu aceștia este una puternică și importantă pentru tine.

 

Ce rol au aceste cadouri de Crăciun în mediul de business?

Aceste cadouri sunt mai mult simbolice dar sunt văzute în mediul de business ca un instrument benefic care susține creșterea relației pe care o ai cu echipa ta, cu partenerii tăi  de de afaceri sau cu potențialii tăi colaboratori.

Faptul că le arăți oamenilor că sunt importanți pentru tine te poate ajuta să menții o relație pe termen lung dar și să obții noi clienți.

În plus prin astfel de cadouri le sugerezi oamenilor cărora le vei dărui aceste cadouri, într-un mod elegant și subtil de existența ta ca business, atunci când alegi să îți personalizezi cadourile cu logo-ul afacerii tale.

Astfel aceștia vor fi mult mai predispuși să te țină minte și să revină către tine atunci când vor avea nevoie de produsele sau serviciile tale.

În cazul angajaților, oferirea de cadouri este un gest care va spune mai mult decât un simplu ”mulțumesc”, pentru toate performanțele și momentele în care aceștia ți-au fost alături și te-au ajutat să obții rezultate.

 

Ce cadouri să alegi?

Având în vedere că oamenii sunt diferiți și avem gusturi diferite, s-ar putea să fie destul de provocator pentru tine să găsești acel cadou perfect care să se potrivească tuturor angajaților tăi, colaboratorilor sau clienților tăi fideli.

Din acest motiv ideea de a alege cosuri cadou cu un mix de produse de calitate, alese chiar de către tine, poate fi cea mai bună variantă în acest caz.

Aceste produse sunt variate și se vor potrivi oricăror gusturi, pot fi consumate alături de cei dragi iar ambalajul acestora va arăta pur și simplu fascinant.

În plus acestea au un impact psihologic mult mai mare, datorită faptului că acestea au o utilitate în viața reală și pot crea momente inedite, consumând produse alături de persoanele pe care, cei cărora le vei dărui un astfel de coș cadou, le iubesc.

Alegând astfel de coșuri cadou, te vei asigura că vei oferi tuturor persoanelor pe care le apreciezi, o experiență plăcută, o importanță aparte dar și toată gratitudinea ta.

Un alt avantaj al acestui tip de cadou este că aceștia își vor aminti de tine în acel moment în care se vor delecta cu produsele pe care le-ai ales pentru a alcătui cadoul perfect pentru ei.

Citește și