DJ-ul Erick Morillo a murit din cauza toxicității acute a ketaminei

0

Răposatul DJ Erick Morillo a murit din cauza „toxicității acute a ketaminei”, a confirmat medicul legist din Miami Dade County. Producătorul I Like to Move It a fost găsit mort la vârsta de 49 de ani de vărul său la domiciliul său din Miami Beach în septembrie, a concluzionat raportul.

Autoritățile de la fața locului au găsit „posibile urme ale drogurilor, inclusiv seringi multiple”. MDMA și cocaină au fost, de asemenea, găsite în sistemul Morillo.

Morillo a lansat hitul său din 1994, I Like To Move It, sub numele Reel 2 Real. A devenit din nou un succes retro după ce un remix a fost prezentat în filmul de animație Madagascar din 2005. Moartea sa a venit la mai puțin de o lună după arestarea sa pentru agresarea sexuală a unei femei DJ, după ce au lucrat împreună la un concert.

Morillo a negat acuzația de agresiune sexuală, dar s-a predat după ce o trusă de viol l-a identificat drept suspect, potrivit WPLG-TV din Florida. El fusese programat pentru o ședință de judecată la câteva zile după ce a fost găsit mort.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata