Facebook scoate butonul „Apreciază” de pe paginile publice

0

Facebook Inc a renunțat la butonul „Apreciază” de pe paginile sale publice folosite de artiști, personalități publice și mărci, a declarat miercuri compania de socializare.

Paginile Facebook vor arăta doar urmăritorii și vor avea un flux de știri dedicat în care utilizatorii pot participa la conversații, pot interacționa cu colegii și pot interacționa cu fanii, a spus compania într-o postare pe blog.

„Eliminăm Aprecieri și ne concentrăm pe Urmăritori pentru a simplifica modul în care oamenii se conectează cu Paginile lor preferate. Spre deosebire de Aprecieri, Urmăritorii unei pagini reprezintă persoanele care pot primi actualizări din pagini, ceea ce ajută la oferirea unor personalități publice o indicație mai puternică a bazei lor de fani. Acesta este doar începutul – vom continua să lansăm noua experiență Pages pe toate paginile în lunile următoare.”, a spus Facebook despre reproiectare.

Ce este nou la expriența paginilor Facebook, ceea ce simplifică pentru personalitățile publice și creatori construirea comunității lor:

-Aspect reproiectat, mai simplu și mai intuitiv
-Feed de știri dedicat pentru a descoperi și participa la conversații, a urmări tendințele, a interacționa cu colegii și a interacționa cu fanii
-Navigare ușoară între profilul personal și Pagini
-Actualizate controale de administrare bazate pe sarcini, oferind administratorilor de pagină control complet sau acces parțial
-Statistici care pot fi acționate și notificări mai relevante
-Funcții de siguranță și integritate pentru detectarea conținutului spam și a conturilor de imitator

 

 

Citeste continuarea Facebook scoate butonul „Apreciază” de pe paginile publice

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata