Fiul lui Bobby Brown a fost găsit mort la vârsta de 28 de ani la domiciliul din Los Angeles

0

Fiul cântărețului R&B Bobby Brown a fost găsit mort în Los Angeles, a confirmat poliția. Bobby Brown Jr, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit miercuri la el acasă, după ce poliția a fost chemată la o „urgență medicală”.

Nu a fost disponibilă nicio cauză de deces, dar nu există suspiciuni de crimă. Fratele lui Brown Jr, Landon, a adus un omagiu împărtășind o fotografie alb-negru a fratelui său răposat pe Instagram, alături de legenda: „Te iubesc pentru totdeauna, rege”. Iubita sa, Anna Reed, a scris pe Twitter: „Cerurile au câștigat un înger, dar eu mi-am pierdut sufletul pereche”.

La fel ca tatăl său, Bobby Brown Jr a fost interpret și a lansat unul dintre ultimele sale piese, Say Something, în septembrie. Moartea sa este cea mai recentă dintr-o serie de tragedii personale care au lovit familia.

Vine la opt ani după ce mama sa vitregă, Whitney Houston, s-a înecat accidental într-o baie, iar în urmă cu cinci ani, sora vitregă de 22 de ani, Bobbi Kristina, a murit în circumstanțe similare. Tatăl său, Brown Bobby Snr – ale cărui hituri includ My Prerogativ, Every Little Step și Rock Wit’cha – are cinci copii care sunt încă în viață. Într-o declarație adresată CNN, agentul lui Brown a spus că nu are niciun comentariu de făcut cu privire la moartea fiului său.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și