Gazda de televiziune umilită, Ellen DeGeneres, se întoarce la televizor cu scuze și recunoaștere

0

Ellen DeGeneres a deschis noua serie a talk-show-ului ei cu scuze și admiterea că „aici s-au întâmplat lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”.

Luni, emisiunea Ellen DeGeneres a revenit pe ecranele SUA pentru prima dată de când au apărut acuzații despre un mediu de lucru toxic pe platourile de filmare.

„Îmi iau acest lucru foarte în serios și vreau să spun că îmi pare foarte rău de oamenii care au fost afectați”, a spus gazda. Ea a spus că o anchetă a dus la „modificările necesare”.

Trei producători de top din emisiuni au fost concediați recent pe fondul pretențiilor de conduită necorespunzătoare.

DeGeneres s-a deschis cu un ton de comedie tipic nepotrivit, spunând camerei:

„Dacă te uiți pentru că mă iubești, mulțumesc. Dacă te uiți pentru că nu mă iubești, bine ai venit”. Cu dinții strânși, ea a spus că a avut o „vară grozavă – super grozavă”.

Dar, la scurt timp, a devenit serioasă în timp ce aborda acuzațiile de conduită necorespunzătoare și hărțuire sexuală apărute la începutul acestui an.

„Am aflat că s-au întâmplat lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”, a spus ea. „Dacă am dezamăgit vreodată pe cineva, dacă i-am rănit vreodată sentimentele, îmi pare rău pentru asta”.

Doamna „fii amabilă”

Ea a adăugat că, în calitate de persoană aflată într-o poziție de putere și privilegiu, spectacolul și ceea ce s-a întâmplat în cadrul acestuia a fost responsabilitatea ei.

„Am făcut modificările necesare și astăzi începem un nou capitol”, le-a spus ea telespectatorilor.

Aceasta a inclus anunțarea că DJ-ul studio Twitch a fost promovat la co-producător executiv.

Ea a glumit că a deveni cunoscută sub numele de „fii doamnă bună”, din citatul de semnare a emisiunii, a fost „o poziție dificilă în care s-a aflat”.

„Dacă vrei să-ți dai o nouă poreclă sau un nou titlu, nu merge cu doamna„ fii amabilă ”. Nu o face.”

Dar ea a spus că, spre deosebire de rapoartele din „presă și social media … adevărul este că eu sunt persoana pe care o vezi la televizorul tău”.

Ea a continuat: „Sunt, de asemenea, o mulțime de alte lucruri. Uneori sunt tristă, mă enervez, mă neliniștesc, mă frustrez, mă impacientez și lucrez la toate acestea. Sunt o lucrare în curs.”

Ea a spus că dorește ca „fiecare dintre cei 270 de angajați care lucrează la spectacolul ei„ să fie fericiți și mândri să lucreze aici ”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și