Gorj: Copil de 2 ani cu urme grave de bătaie, la spital

0

Un copilaș de 2 ani a ajuns la spitalul din Motru, județul Gorj, cu urme grave de bătaie. Băiețelul va fi dus la Craiova, pentru consult.

Managerul Spitalului Municipal Motru, Alin Efrim, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că băiețelul de doi ani a ajuns la spital cu o ambulanță, alături de mama lui.

„Are doi ani copilul. Are multiple leziuni, echimoze, pe tot corpul. O să-l trimitem către spitalul Craiova, pentru consult de neurochirurgie. A fost adus cu ambulanța, de către mamă. Este Poliția, Protecția Copilului, care fac investigații. Copilul e ușor somnolent”, a spus Alin Efrim.

Reprezentanții DGASPC Gorj și polițiștii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili dacă băiatul a fost bătut de părinți.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj, Minodora Sucea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că autoritățile au aflat de caz după ce acesta a fost semnalat de Poliția Motru.

O echipă a asistenților sociali se află pe teren pentru a analiza situația.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani din municipiul Motru ar fi exercitat acte de violența asupra fiului său de 2 ani”, au spus ulterior reprezentanții Poliției Gorj.

Sursa: News24.ro.

Citește și