Hoteluri romantice în România

0

Cu orașe pitorești, peisaje uimitoare și stațiuni romantice de vară și iarnă, România este o destinație ideală pentru o escapadă romantică. Fie că doriți o escapadă relaxată, o vacanță într-un cadru medieval sau câteva zile într-un sat liniștit, România are totul pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Pentru a ne asigura că experiența dvs. este specială, am pregătit o listă cu câteva hoteluri romantice fabuloase.

Chambers’n Charm Boutique Hotel, Brașov

Chambers’n Charm Boutique Hotel are un design unic și este un loc fascinant pentru a vă caza în Brașov. Fiecare cameră are o ambianță diferită, astfel încât să puteți alege decorul perfect pentru luna de miere. Preferați șicul francez, simplitatea scandinavă, luxul baroc sau chiar o suită tematică marocană mai exotică, cu o mică piscină interioară? Adăugați un masaj relaxant sau o baie în baia de aburi turcească și veți fi cu adevărat liberi de grijile de zi cu zi.

Pentru o experienţă inedită, dar nu mai puţin romantică, puteţi opta şi pentru un hotel cu jacuzzi in camera in Brasov.

Hotel Epoque, București

Pentru mulți, acesta este unul dintre secretele cele mai bine păstrate din București. În afară de o locație foarte convenabilă, lângă fermecătoarele Grădini Cișmigiu, principala sa atracție o reprezintă interioarele sale inspirate din arhitectura neoromânească. Având arcade frumoase și coloane grațioase, hotelul oferă o interpretare modernă a unui stil popular între 1900 și 1950. În plus, Hotelul Epoque oferă, de asemenea, o saună și o piscină interioară.

Forum Continental, Sibiu

Hotelul Continental Forum oferă experiențe boeme în Sibiu, unul dintre cele mai romantice orașe din România. Acesta atrage călătorii cu arhitectura sa clasică și camerele frumos decorate. Puteți alege dintr-o mare varietate de camere, de la clasic, la Deluxe, până la apartamentul prezidențial, care cuprinde întregul etaj superior al hotelului. Acesta este un loc în care vă veţi simți ca regii. Pentru un mic răsfăț sau un masaj de cuplu, mergeți la centrul de wellness și lăsați-vă răsfățați. Restaurantul hotelului oferă singurele mâncăruri balcanice din țară, așa că asigurați-vă că încercați cât mai mult din meniu.

Palatul Brukenthal, Avrig

Pentru o lună de miere ca în secolul al XVIII-lea, nu există o destinație mai bună decât Palatul Brukenthal din Avrig. Această fostă reședință de vară a baronului Brukenthal are o pensiune plină de farmec și singurul parc baroc din Transilvania. Puteți alege între camerele Orangery, una dintre camerele VIP sau suita, care este un apartament elegant, cu vedere minunată la grădinile englezești și olandeze. Restaurantul palatului folosește ingrediente de calitate pentru mese rafinate. La Palatul Brukenthal, este ușor să vă lasaţi purtaţi de romantism.

Domenii Plaza by Residence Hotels

Domenii Plaza by Residence Hotels se află în București, în centrul orașului și lângă o stație de metrou. Ateneul Român și Muzeul Satului sunt atracții culturale, iar călătorii pot dori să viziteze Promenada și Baneasa Shopping City. Călătoriți cu copii? Luați în considerare Muzeul George Enescu și Parcul Acvatic Otopeni.

Valea Verde Resort, Bahnea

Situat într-o vale pitorească înconjurată de peisaje magnifice, stațiunea Valea Verde este o cazare idilică. Aflat în satul Cund, resortul are apartamente fermecătoare dotate cu băi proprii și sobe cu lemne, ideale pentru serile mai reci de toamnă și iarnă. Restaurantul de la Valea Verde este cunoscut pentru preparatele rafinate din bucătăria franceză și mediteraneană, realizate cu ingrediente proaspete de sezon cultivate în grădina stațiunii. Mâncărurile aromate sunt asociate cu vinuri roșii și albe naționale și internaționale.

Citește și