Huda Beauty dezvăluie singurul produs pe care îl folosește pentru a obține o piele mega hidratată

0

Când Huda Kattan a anunțat lansarea serului Wishful Thirst Trap Ser săptămâna trecută, fanii ei de pe Instagram au înnebunit.

Având în prezent o multitudine de super seruri, este greu pentru unii să iasă în evidență în rândul mulțimii – dar Huda Beauty are abilități atunci când vine vorba de a face produsele pe care femeile le doresc – deoarece creează produse pe care și le doresc.

Luni, ea a început pe Instagram povești cu o întrebare de frumusețe pe care a pus-o mereu, spunând: „Iubitoarele mele, mi se cere mereu asta:„ Ce ați folosi dacă ați putea folosi un singur produs dimineața? Ce anume va da impactul cel mai mare pentru voi?

Răspunsul ei? „Capcana dorințelor, capcana dorințelor, capcana dorințelor. Este sfântul meu graal și ceea ce folosesc când sunt în grabă și nu pot folosi decât un singur lucru pentru că da, este un ser, așa că va pătrunde în piele la cel mai profund nivel – dimensiunea moleculară este într-adevăr mică – dar și pentru că este hidratantă, are peptide, are niacinamidă, este și de protecție, are aloe vera, trandafir de hollyhock, atâtea lucruri pentru a vă proteja pielea. „

După ce a discutat despre puterile acidului hialuronic, ea i-a spus celor 48 de milioane de adepți:

„Când am creat de fapt acest ser, i-am spus echipei mele că sunt bolnavă și obosită de toate serurile. Folosesc patru sau cinci seruri, am nevoie de ceva foarte puternic. De aceea am adăugat peptidele și toate aceste ingrediente uimitoare și hialuronicul. Am vrut să facem ceva care să fie atât de puternic încât, dacă acesta este singurul ser pe care îl utilizați, veți obține rezultate foarte bune. „

Ea a adăugat: „Folosesc literalmente acest lucru în fiecare zi – cel puțin de două ori pe zi. Sunt obsedat de el. Chiar și în zilele în care nu port machiaj îmi place doar sentimentul, îmi place felul în care se simte pe pielea mea. Unii oameni au spus „pielea mea se simte foarte moale, de ce pielea mea se simte atât de moale?” Da, asta îți face asta, te face să te simți atât de hidratată, atât de delicios, de sălbatic și de frumos. „

Cea mai nouă lansare de la senzația Instagram este concepută pentru a crește serios nivelul de hidratare – peptidele cresc producția de colagen, plombând tenul pentru un aspect tânăr.

Cu fiecare utilizare, pielea devine vizibil mai strălucitoare. O cumpărătoare fericită a comentat pe contul ei de Instagram, spunând: „Este atât de hidratant – exact ceea ce avea nevoie pielea mea uscată iarnă!”

Inspirația pentru acest nou produs a venit de la unul dintre produsele sale existente – iconicul Thirst Trap Cocoon Mask.

Într-o zi, în timp ce se afla într-un zbor pe distanțe lungi, după ce a folosit ultimele măști pe care le avea, a constatat că masca ei încă picura soluție. A strâns fiecare ultimă picătură din elixirul său hidratant și l-a aplicat la fiecare oră pe durata zborului, ceea ce a inspirat-o apoi să creeze un ser pe baza esenței ei Thirst Trap.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și