Iti construiesti o piscina? Izoleaz-o si bucura-te de ea mai mult timp!

0

Vrei sa te pregatesti pentru vara din timp si sa-ti amenajezi un spatiu de relaxare? Daca ai suficient spatiu in curte, construieste-ti o piscina unde sa te poti simti bine alaturi de cei dragi atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate!

Ai grija, insa, si investeste intr-o hidroizolatie piscina, care sa iti protejeze structura de infiltratiile de apa, dar si de infiltrarea microorganismelor daunatoare!

Hidroizolatie piscina – ce reprezinta?

Dincolo de design si de forma, structura piscinei joaca un rol esential cand vine vorba despre un spatiu foarte bine amenajat. Hidroizolatiile au rolul de a a proteja piscina atat de infiltratiile de apa, cat si de microorganismele daunatoare, care iti pot afecta atat sanatatea, cat si confortul. Este vorba despre materiale special concepute astfel incat sa reziste pe termen lung!

Ce tipuri de hidroizolatii exista pe piata?

In functie de modul in care sunt realizate, hidroizolatiile sunt impartite in mai multe categorii. De exemplu, poti sa alegi:

  • membranele bituminoase – sunt extrem de populare in domeniul constructiilor, fiind eficiente si rezistente atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi foarte mari. Disponibile in suluri cu o latime de 1,5 metri, aceste membrane se aplica intotdeauna prin tehnica lipirii la cald;
  • membranele din PVC – sunt recomandate atat pentru izolarea piscinelor, cat si pentru izolarea fundatiilor de case sau a teraselor. Le poti utiliza cu incredere, intrucat iti protejeaza structurile foarte bine, indiferent de materialele din care acestea sunt realizate;
  • membranele poliuretanice – lichide in starea lor naturala de agregare, membranele poliuretanice ajung chiar si in locurile cele mai greu accesibile: acesta este si motivul pentru care foarte multi constructori le folosesc in prezent.

Montaj

In ceea ce priveste montajul, acesta este destul de usor de realizat. Daca membranele bituminoase se aplica prin tehnica lipirii la cald, cele din PVC si poliuretanice presupun multa migala, insa pot fi gata in doar cateva ore, in functie de suprafata de care dispui. De preferat este sa lasi montajul in seama unor experti in domeniu, iar astfel ai garantia unor rezultate rapide si eficiente!

Te bucuri de apa de calitate in bazin

Un alt motiv pentru care este recomandat sa-ti izolezi piscina atunci cand o construiesti este referitor la faptul ca beneficiezi de o apa mult mai curata. Pentru propria ta sanatate, trebuie sa te asiguri ca apa din piscina este bine intretinuta si ferita de microorganisme dauntoare. Hidroizolatia este un adjuvant excelent in acest sens! Mai exact, apa isi pastreaza proprietatile mai mult timp, iar tu te bucuri de confortul pe care il meriti!

Previi reparatiile inutile

Avand o hidroizolatie buna pentru piscina, te asiguri ca cel putin 5 – 10 ani nu va mai trebui sa faci reparatii inutile. In acest fel, economisesti timp si bani. Este vorba despre o lucrare in care desi investesti la inceput, iti aduce numeroase beneficii pe termen lung!

Iti poti comanda materialele necesare direct de pe Internet

Daca vrei sa eviti drumurile pana in magazinele de profil aglomerate, alege sa comanzi direct de pe Internet materialele hidroizolante de care ai nevoie. Masoara structura piscinei, pentru a-ti da seama de cata izolatie ai nevoie, iar apoi discuta cu o echipa de specialisti, care sa te ajute in privinta montajului!

Acceseaza site-ul companiei Hidroizolatii-Terase de pe orice dispozitiv conectat la Internet, si alege din timp produsele care iti sunt necesare. Aici vei gasi o gama variata de hidroizolatii si vei realiza o lucrare excelenta!

Citește și