Jessica Simpson spune că admiră „forța” și „capacitatea de a trăi fără scuze” a lui Britney Spears

0

Jessica Simpson are o puternică admirație pentru colega sa în muzică, Britney Spears.

În timp ce discuta cu revista People după lansarea ediției în broșură a memoriilor sale Open Book în numărul din această săptămână, Simpson, în vârstă de 40 de ani, spune că a avut o poveste similară ca și Spears, în vârstă de 39 de ani, și spune de ce o admiră.

„Sincer aleg să nu mă uit la documentar”, spune ea pentru People referindu-se la documentarul neautorizat al lui Framing Britney Spears. „Nu am vrut să urmăresc și să aduc înapoi niciuna dintre momentele întunecate ale experiențelor mele personale în afacerea muzicală. Am lucrat mult și vreau să continui să progresez în propria poveste pe propria cale.”

„Îi admir ambiția, puterea și capacitatea de a trăi fără scuze și în mod autentic”, adaugă ea spunând că este „fericită că oamenii o susțin pe Britney”.

Vorbind cu People despre unele dintre secvențele din jurnal pe care le-a inclus în noua versiune a memoriei sale, cântăreața s-a deschis despre atenția negativă pe care a suportat-o ​​referitor la greutatea sa corporală.

„Există o mișcare minunată pentru pozitivitatea corpului acum și răspunsul la acea porțiune a poveștii mele a fost în mod copleșitor de susținere”, spune ea.

„Nu cred că oamenii și-au dat seama întotdeauna că există o ființă umană, o inimă care bate și care lucrează cu sentimente reale în spatele acelor titluri și că, cuvintele pot face rău și pot rămâne cu tine o viață întreagă”.

„Am petrecut atâția ani luptându-mă pentru un standard al corpului nerealist care m-a făcut să mă simt ca un eșec tot timpul”, a adăugat ea.

„Sunt încă o lucrare în curs când vine vorba de autocritică, dar acum am instrumentele necesare pentru a-mi liniști vocile în cap când vorbesc.”

În cartea sa, cântăreața vorbește și despre abuzurile sexuale cu care s-a confruntat în copilărie, dar reflectă acum asupra sentimentului „copleșitor” al legăturii cu alți supraviețuitori ca ea.

„Sentimentul este copleșitor, frumos și umilitor deodată”, a spus ea. „Am decis să scriu cartea în speranța că aș putea ajuta pe cineva care se simte copleșit de viață, având nevoie să deslușească un drum prin toate locurile ascunse și să nu se simtă singur cu durerea lor. A fost scris cuiva care știe că există mai multe pentru ei în această viață, dar are nevoie doar de încurajări pentru a trece cu compasiune peste lucrurile grele. „

Sursa: News24.ro.

Citește și