Judecătorul America’s Got Talent, Gabrielle Union, se hotărăște asupra plecării spectacolului

0

Actrița Gabrielle Union a ajuns la „o rezoluție amiabilă” cu rețeaua de televiziune americană NBC cu privire la ieșirea din America’s Got Talent după un sezon ca judecător.

Union, care a plecat în 2019, a susținut că există un mediu de lucru toxic în spectacol și a pretins că a fost concediată pentru că a vorbit împotriva rasismului și sexismului.

Ea s-a plâns și de colegul judecător Simon Cowell care ar fi fumat pe platou.

Într-o declarație comună, reprezentanții pentru Union și NBC au declarat că a ridicat „îngrijorări importante”.

NBC Entertainment, a continuat declarația, „rămâne angajat să asigure un mediu de lucru favorabil incluziunii și în care oamenii de toate mediile să poată fi tratați cu respect”.

Union a apărut în filme precum Bring It On și Bad Boys II și poate fi văzută în prezent în LA’s Finest, un spin-off TV din franciza Bad Boys.

După ce a părăsit America’s Got Talent, s-a pretins că a asistat la „comportament rasist și inadecvat”, a fost etichetată ca „dificilă” și a fost „pedepsită pentru că a vorbit”.

Într-un interviu acordat Variety, Union a spus că a fost „întâlnită la propriu cu definiția unui mediu de lucru toxic … realizată de cea mai puternică persoană din producție”.

Potrivit acelui interviu, Union „a ezitat” să ridice problema fumatului lui Cowell cu producătorii, dar i s-a spus că „efectiv nimic nu se va schimba”.

Union a mai susținut că a fost discriminată din cauza părului și că a fost „șocată” de o remarcă „sălbatic rasistă” făcută de starul invitat Jay Leno despre mâncarea coreeană.

„L-am tratat întotdeauna cu mare respect, dar nu eram pregătită pentru gluma lui”, a spus ea despre fostul show-show Tonight.

În iunie, Union a depus o plângere de hărțuire împotriva America’s Got Talent la Departamentul pentru Locuri de Muncă și Locuință Corecte din California.

Răspunzând la revendicări, un purtător de cuvânt al NBCUniversal a declarat că o anchetă externă a găsit o „cultură generală a diversității” pe America’s Got Talent.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata