Kim Kardashian este alături de familie după ce a depus cererea de divorț: „Este tristă, dar gata să meargă mai departe”

0

Kim Kardashian așteaptă viitorul după despărțirea de Kanye West. Vedeta din The Keeping Up with the Kardashians, în vârstă de 40 de ani, a cerut divorțul de West, în vârstă de 43 de ani, vineri, a confirmat PEOPLE.

Cei doi sunt de acord cu privire la custodia legală și fizică comună, nici unul dintre ei nu contestă prenuptarea, negocierile au progresat și se apropie de o soluționare, a spus o sursă.

Kardashian și West și-au unit destinele în mai 2014 și au împreună patru copii – fiicele North, 7 și Chicago, 3 și fiii Saint, 5 și Psalm, care vor împlini 2 ani în mai.

După depunerea divorțului de către Kardashian, o sursă separată îi spune revistei PEOPLE că vedeta reality-ului este înconjurată de cei dragi și este „gata să meargă mai departe”. „Kim este cu familia ei astăzi”, spune sursa. „Se descurcă bine. Este tristă, dar gata să meargă mai departe”.

Sursa menționează că divorțul era în plan de mult, dar Kardashian încă „se temea” de acest lucru.

„Căsătoria lor a fost ruptă de mult timp”, spune insiderul.

„Kim simte că a făcut tot ce a putut pentru a o salva. Solicitarea divorțului este ceva la care s-a gândit de mult timp. De asemenea, se teme de ea.

Într-adevăr, într-adevăr a făcut totul pentru a evita depunerea dosarului”.

„Anul trecut, ea spera că vor putea cumva să rezolve lucrurile”, adaugă sursa. „În ultimele săptămâni, totuși, a fost clar că s-a terminat. Deși există încă dragoste, cei doi sunt prea diferiți și au viziuni diferite pentru viitor.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și