Lidia Buble, despre Răzvan Simion: ,,Vreau să-i mulţumesc foarte mult, pentru că şi în ziua de azi este lângă mine”

0

La începutul lunii iunie, Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut anunțul potrivit căruia cei doi nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, cele două vedete au rămas în relații bune, Răzvan fiind în continuare managerul și impresarul Lidiei.

Invitată în emisiunea Teo Show, Lidia a dat de înțeles cum că ea și Răzvan au în continuare o relație, însă de prietenie, amicală și strict profesională.

,,Vreau să-i mulţumesc foarte mult, pentru că şi în ziua de azi este lângă mine, mă sprijină şi mă ajută să cresc frumos. Suntem doi oameni maturi care ştim să deosebim partea sentimentală de partea asta de business oarecum”, a afirmat Lidia.

Fiind întrebată dacă a fost vreodată judecată greșit din cauza lucrurilor adevărate pe care le-a declarat, Lidia a admis că au existat și astfel de momente, mai exact acum câțiva ani buni.

,,Am fost judecată aspru şi greşit. În timp, mi-am format aşa o cochilie şi nu mai permit energiilor negative să mă atace.”

,,Eu n-am cum să mint. Pe mine mă prinzi imediat dacă mă pui să zic ceva, nu te iau pe ocolite, zic totul…sunt ca o carte deschisă aşa. În timp am învăţat să fiu mai rezervată pentru că mi-am dat seama că nu întotdeauna este în avantajul meu să fiu chiar atât de sinceră”.

Aceasta a mai discutat și despre provocările din lumea vedetelor și ce i se pare ei cel mai dificil:

,,Este foarte greu ca într-o lume în care trăiesc şi eu acum să reuşeşti să rămâi curat, cred că este cel mai potrivit cuvânt şi eu cred că am reuşit să rămân şi sunt mândră de asta.”

În urmă cu scurt timp, Lidia Buble a lansat o nouă piesă: „Cu ochii ăia verzi”, piesă în care susține vedeta că se regăsește:

,,Până acum nu s-a întâmplat să lansez piese în care să nu mă regăsesc, fie că are legătură cu trecutul meu sau cu prezentul. Este o piesă foarte frumoasă scrisă de Alex Pelin şi Vlad Lucan, cărora vreau să le mulţumesc foarte mult.”

Versurile melodiei reprezintă o declarație de iubire, una pe care poate nu toți pot să o împărtășească, din cauza lipsei de curaj. Autorul piesei este Alex Pelin.

,,Alex mă cunoaşte în mare parte, îmi ştie viaţa şi se inspiră din viaţa mea, fie că sunt poveşti din trecut, fie că sunt poveşti actuale.”

Lidia Buble a debutat în lumea muzicii, dezvoltând o carieră artistică în anul 2014 cu piesa „Noi simțim la fel”, iar tot în același an a și câștigat premiul „Best New Act” la Romanian Music Awards.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și