Lora, dezvăluiri emoționante după moartea mamei sale: „Sună-ţi părinţii. Spune-le cât îi iubesti”

0

Lora trece prin clipe foarte grele după ce mama ei s-a stins din viață în urmă cu doar câteva săptămâni. După evenimentul tragic, vedeta a făcut public un mesaj dureros.

Lora trece printr-o perioadă foarte grea după ce mama ei a murit în urma unor probleme de sănătate care s-au agravat, iar acum cântăreața le-a transmis fanilor ei un mesaj sfâșietor:

„Mic reminder: sună-ţi părinţii. Spune-le cât îi iubesti. ?”, i-a sfătuit Lora pe fanii săi, pe reţelele de socializare. Prietenii virtuali au încurajat-o pe vedetă şi i-au transmis să țnă capul sus și să fie puternică.

În plus, la puțin timp după ce mama ei s-a stins, Lora a împărtășit cu fanii drama prin care trece în acest moment. Cântăreața și-a pierdut și tatăl, în urmă cu mai mulți ani, încă de pe vremea când ea era doar un copil.

”Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susţinerea şi iubirea. Mi-aţi scris mulţi în perioada asta, mulţi care aţi pierdut pe cineva drag şi care aţi încercat să mă consolaţi prin puterea exemplului. Apreciez fiecare mesaj şi gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-aţi scris a contat enorm. Mulţumesc”, a transmis Lora zilele trecute.

Mama Lorei, Mihaela Petrescu, s-a luptat timp de șase ani cu tratamente nu doar scumpe, dar și dureroase și obositoare, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. În urmă cu câteva săptămâni însă, aceasta a pierdut lupta cu boala nemiloasă.

“Mama avea un laborator unde îţi prepara repede ce aveai nevoie. Doar îi spuneai ce problemă ai, se uita la tine şi-ţi dădea ceva pentru piele. Din reţetele ei am luat ingrendiente pe care le-am folosit în creme. Eu sunt cotă parte din mama mea şi invers”, a afirmat Lora în urmă cu câteva luni, la evenimentul de lansare a primei sale creme de faţă, unde mama ei nu a putut veni, conform Libertatea.

În plus, vedeta a dezvăluit că pentru o perioadă lungă de timp a crezut că mama ei este o persoană rece, însă acest lucru a ajutat-o să treacă peste toate obstacolele:

“Mama mă simţea şi venea ea spre mine când era cazul, dar întotdeauna m-a crescut mai altfel puţin. Nu am fost niciodată genul de copil «la fusta mamei» şi am avut o perioadă în care am condamnat puţin atitudinea ei. Am crezut că e prea rece, dar, într-un fel, în domeniul în care activez, mi-a prins bine. Când am venit în Bucureşti eram sensibilă, prea sufletistă, prea credulă, mi-a fost greu, dar nu am vrut să mă întorc cu coada între picioare la mama. Şi chiar mi-a fost greu, crede-mă”, mai dezvăluia Lora în urmă cu ceva timp.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și