Lui Sir Tom Jones i s-a spus că „nu va reuși cu părul creț”

0

Cântărețul și iconul galez Sir Tom Jones a spus că a fost avertizat la începutul carierei sale că nu va reuși, deoarece era „prea macho” și avea părul creț. Cântărețul Sex Bomb a devenit una dintre cele mai mari vedete din lume, câștigând aplauze de la Elvis Presley și Frank Sinatra.

Însă bărbatul de 80 de ani a spus pentru Zoe Ball Breakfast Show la Radio 2 că începe să fie „întotdeauna respins”.

„Cineva spunea ceva de genul:„ părul creț nu mai funcționează … și ești un pic prea macho ”, a spus el.

„Am spus„ îmi pare rău pentru asta, dar așa sunt eu ”.

Sir Tom a spus că „întotdeauna s-a străduit” de când a venit din Țara Galilor la Londra. „Încearcă să te schimbe și să te muleze și să te facă să faci ce se întâmplă în acel moment”, a spus el pentru emisiune.

„Au spus că„ stilul Elvis Presley a dispărut ”. Am spus„ nu în mintea mea, nu în inima mea! ”.”

Sir Tom a adăugat că este „înfruntat” cu felul în care arăta, inclusiv cu nasul spart. El a spus că le-a spus șefilor de muzică:

„Mă descurc minunat în Țara Galilor, așa că nu văd o mare diferență între Țara Galilor și Anglia. Cu toții vorbim engleză, deci care este treaba?”

Sir Tom, din Pontypridd, și-a început cariera de cântăreț participând la concerte la săli de dans și cluburi pentru bărbați care lucrează în sudul Țării Galilor, înainte de a se muta la Londra. Primul său single – Chills And Fever la sfârșitul anului 1964 – nu a făcut topurile, dar următoarea lansare, It’s Not Unusual, a fost un succes instantaneu.

Antrenorul de la The Voice a declarat că noul său single No Hole In My Head a rezonat cu experiența sa.

„Această melodie îți spune că -„ Nu încercați să-mi puneți lucrurile în cap, nu există nici o gaură în capul meu, nu încercați să-l umpleți cu lucruri pe care doriți să le fac ”, a spus el.

Sir Tom a declarat anterior că Jools ‘Hootenanny a transmis anual în ajunul Anului Nou că a avut vaccinul împotriva coronavirusului, pe care l-a descris ca fiind „în regulă – a fost ca și cum ai fi făcut vaccinul pentru gripă”.

„Acesta este un lucru bun în a avea 80 de ani – ești primul în linie pentru vaccin”, a spus el prezentatorului Jools Holland.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și