Melodia pierdută din Muppet Christmas Carol, redescoperită

0

O melodie pierdută tăiată din filmul original The Muppet Christmas Carol a fost găsită și reintegrată, a dezvăluit regizorul Brian Henson. Henson a declarat pentru BBC Radio 2 că este „încântat” și „fericit” că, atunci când Love Is Gone ar putea fi auzită din nou în viitoarele versiuni ale filmului său.

Balada este cântată unui tânăr Scrooge de logodnica sa Belle în refacerea din 1992 a poveștii clasice Dickens. A fost eliminat deoarece Disney a simțit că nu va atrage tinerii telespectatori. În procesul de tăiere a piesei pentru lansarea cinematografică, ei au pierdut masterul video și nici nu au putut găsi negativul, a explicat anterior Henson (fiul creatorului Muppets Jim) într-un interviu din 2018.

Cântecul de dragoste a rămas în copiile VHS ale filmului, dar când au fost inventate DVD-urile, era disponibil doar maestrul cinematografic. Dar acum două săptămâni, Henson a primit un telefon care îi spunea că filmul era remasterizat în 4K și îi cerea să verifice noua versiune. Cu toate acestea, în acea etapă nu i s-a spus că piesa de film pierdută a fost găsită.

„Am fost atât de încântat. De fapt, l-au ascuns … așa că am coborât și mi-au spus:„ Dar înainte să ți-l arătăm, avem altceva pe care vrem să ți-l arătăm ”. Și au pus rolă patru Christmas Carol cu ​​When Love Is Gone „, a declarat Henson pentru Radio 2, într-un program care va fi difuzat în ziua de Crăciun.

„Am spus:„ Nu, nu ai făcut-o! ” și au spus: „Da, am făcut-o! Am găsit-o!” Eram atât de fericit, eram atât de fericit. „Toate sunt pregătite din nou cu versiunea completă. Nu știu dacă o să o facă pe Disney Plus la timp pentru Crăciun, deoarece au toate aceste procese, dar se întoarce, versiunea integrală se întoarce. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și