Mihaela Rădulescu, lecție de igienă pentru românii speriați de coronavirus

0

Epidemia de coronavirus a ajuns în Europa și nu numai, căci au fost depistate deja primele cazuri de boală și în România. Sunt deja șase cazuri în țara noastră, iar nucleul se află chiar în Italia, unde deja peste 100 de oameni au decedat până acum. În această direcție, Mihaela Rădulescu a reacționat sever pe rețelele de socializare și este de părere că igiena este cea mai importantă pentru a preveni infectarea cu Covid-19.

„În loc de panică, zic să facem ce putem. Spălam mâinile, dezinfectăm tot ce atingem… De 10 ori pe zi. Şi propun să dăruim alcool sanitar, dezinfectante, pe lângă mărtişoare, tura asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mână nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutam sau să tuşim în batistă, în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână)’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu pe reţelele de socializare.

Mihaela Rădulescu susține că igiena face parte din educația fiecăruia dintre noi!

Mihaela Rădulescu este de părere că ar putea fi un prilej bun pentru a învăța să avem mai multă grijă de corpul nostru, dar și cum să o facem corespunzător.

‘Putem chiar să profităm de situaţie şi să învăţam o dată pentru totdeauna cum se stă civilizat la o coadă , la o distanţă de cam 1 m, fără să suflam în ceafă nimănui, fără să atingem pe nimeni, aşa… ca „afara. Iar cel mai sănătos e să nu ne mai panicăm mai mult decât ne îngrijim PE BUNE de sănătatea personală, în general. Igiena nu costă, doar se învaţă şi e cea mai bună metodă de prevenţie, de când s-a inventat săpunul:). #washyourhands #soap and #hope #coronavírus’, a adăugat ea.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și