Misha a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat și al unui stil de viață sănătos

0

Se numără printre artistele cu un succes imens în industria muzicii românești, însă pe lângă cariera ei este și mamă și își practică acest „job” cu mare dedicare și atenție. Misha, pentru că despre ea vorbim, își împarte timpul între carieră și familie, fiind ori la concerte și pe scenă, ori acasă și la joacă, alături de fiica ei, Maya.

Cu toate că este mereu plecată pe drumuri, Misha se bucură de o siluetă superbă și susține că încearcă mereu să acorde o atenție sporită alimentației ei și să își respecte mesele.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin. La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, dezvăluie Misha, conform perfecte.ro.

“Nu am un meniu fix, dimineaţa când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniţă, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădiniţă. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de ciuperci iar pe seară o supă cremă de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele şi legumele!”, mai adaugă artista pe care o aşteaptă o toamnă plină pentru că este pe punctul de a lansa noi piese pe care abia aşteaptă să le prezinte fanilor.

Misha are grijă de corpul ei și prin intermediul tratamentelor corporale

„Tratamente corporale îmi fac atât la salon cât şi acasă, de obicei prefer taratmentele cât mai naturale şi în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port şi foarte multe peruci şi atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuşi cred că mă simt cu părul lung, deşi am o perioadă de când îl am scurt şi mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuţă.  Acum mi-a mai crescut şi nu îi pot da foarte uşor o formă, mi-e cumva dor de părul lung”, a mai specificat cântăreaţa.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și