O tânără a avut surpriza vieții ei fix în ziua nunții!

0

O tânără dornică să afle mai multe detalii despre trecutul ei și-a făcut un test ADN fix înainte de nuntă.

Cu toate acestea, în clipa în care a primit rezultatul, tânăra a rămas șocată. Fata a descoperit că familia sa a păstrat un secret imens față de ea.

Emma Cooper l-a iubit enorm pe tatăl care a crescut-o. Cei trei frați ai ei aveau un obicei de a o tachina, spunându-i că e „preferata lui tati”. A fost extrem de supărată atunci când el a decedat într-un accident de motocicletă, în 1998, când ea avea doar 16 ani.

Cu toate acestea, la 12 ani după incident, când își organiza nunta, Emma a devenit foarte suspicioasă cu privire la faptul că tatăl pe care ea l-a iubit nu era de fapt tatăl ei biologic. S-a tot gândit la acest aspect, întrebându-se de ce nu are nici o trăsătură de-a lui, iar apoi, în momentul în care și-a folosit certificatul de naștere, înainte de nuntă, a descoperit că în dreptul tatălui nu exista nici un nume.

Mama acesteia i-a spus că ea și tatăl fetei nu erau împreună atunci când ea s-a născut, doar că femeia nu a fost convinsă, potrivit antena1.ro. Emma a realizat un test ADN pentru a-și găsi adevăratul tată. A aflat cu uimire faptul că tatăl ei biologic, Trevor Ranger, a locuit foarte aproape de ea, pe toată durata copilăriei ei.

De fapt, Trevor Ranger a avut o aventură cu mama Emmei, când el avea 18 ani, iar ea avea 30 de ani.

 „Am fost mințită toată viața. A fost păstrat acest secret de familie. Adevărul nu ar fi durut atât de tare cum a durut să aflu acest lucru în acest mod. Minciunile au făcut mai mult rău”, a declarat femeia.

În prezent, Emma ia în considerare reînnoirea jurămintelor cu soțul ei, Pete, de 38 de ani, în așa fel încât tatăl ei biologic să o poată conduce la altar.

„Brusc, am un părinte cu care semăn – avem acasă aceleași rase de câini, suntem amândoi înnebuniți după mașini și după plimbările cu barca. Avem chiar și același gust de doi bani în ceea ce privește vinurile. Este minunat”, a mai adăugat ea.

Tatăl femeii, în vârstă de 58 de ani, a declarat că este în culmea fericirii după ce fiica sa l-a contactat și susține că are multe de recuperat cu femeia care îi seama foarte mult.

Sursa: ciao.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și