Olanda – O vedetă YouTube a dezvăluit că este transgender

0

O vedetă olandeză din social media, cu milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube unde prezintă sfaturi de machiaj şi frumuseţe, a dezvăluit într-un videoclip că este transgender, informează AFP.

Nikkie de Jager, care deţine contul NikkieTutorials, urmărit de 12,7 milioane de persoane pe YouTube şi de 13,3 milioane pe Instagram, a împărtăşit vestea fanilor săi într-un videoclip postat luni.

Vedeta YouTube, în vârstă de 25 de ani, a explicat că ar fi preferat să aleagă ea momentul dezvăluirii, dar că „această şansă i-a fost luată” de persoane care ameninţau să furnizeze aceste informaţii către media.

„Când eram mai tânără, m-am născut în corpul greşit, ceea ce înseamnă că sunt transgender. Filmarea acestui videoclip este înfricoşătoare, dar este atât de eliberatoare”, a declarat vedeta.

„Nu-mi vine să cred că vă spun astăzi tuturor pentru ca lumea întreagă să o vadă, dar (…) mă simt bine să o fac în sfârşit. E timpul să te laşi şi să fii cu adevărat liber”, a declarat Nikkie de Jager în videoclipul său, care totaliza circa 17 milioane de vizualizări pe YouTube marţi după-amiază.

Nikkie de Jager a transmis, de asemenea, un mesaj celor care au şantajat-o, considerând „că este înfricoşător să ştii că există oameni care nu pot respecta adevărata identitate a cuiva”.

Transgender Netwerk Nederland, o organizaţie olandeză care apără persoanele transgender, a salutat videoclipul vedetei, precizând că este „foarte important” ca celebrităţile să îşi asume faptul că sunt transgender şi să depăşească tabuurile.

Tutorialele de machiaj ale lui Nikkie de Jager au făcut-o una dintre cele mai cunoscute vedete de pe YouTube din acest domeniu. Artista a colaborat cu mai multe vedete americane, printre care Kim Kardashian, Lady Gaga şi Katy Perry, a notat radio-televiziunea publică olandeză NOS.

Sursa foto: wtgoss.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și