Pușcaș nu pleacă în Turcia

0

 Atacantul George Pușcaș nu va pleca de la Reading în viitorul apropiat. Deși în ultimele luni s-a speculat pe seama unui transfer la Fenerbahce, Mark Bowen, antrenorul lui Reading, a declarat că nu se pune probleme unui transfer acum, indiferent de ofertă și de numele echipei interesate.

Tehnicianul englezilor are încredere că George Pușcaș va da un randament din ce în ce mai bun în liga a doua din Anglia, odată cu trecerea timpului. Mai are nevoie să acumuleze experiență. ”Cred că dacă un club mare îl va tenta cu o ofertă, nu ar accepta. George este încă tânăr şi crud şi are multe de învăţat. Noi putem fi un mediu propice pentru ca el să înveţe.

El poate să fie aici pentru următorii 10 ani, dar vine de la un club mare ca Inter Milano. El încă trebuie să se descurce cu presiunea pentru a juca în fiecare săptămână. Uneori, când eşti un jucător tânăr şi ba joci, ba nu joci, nu e atâta presiune, dar aşteptările sunt, în cazul lui, să producă un fotbal bun în fiecare săptămână. De la Inter Milano la Reading, apoi în Turcia. Nu văd deloc de ce un transfer la Fenerbahce ar fi benefic pentru el.

Refuzarea ofertelor ar fi decizia clubului Reading şi a patronului Dai Yongge. Cunosc sigur situaţia lui şi banii pe care-i pune la bătaie, de care suntem recunoscători, şi nu cred că banii sunt pe primul plan”, a spus Mark Bowen.

George Pușcaș a ajuns la Reading în vară, de la Inter Milano, pentru 8 milioane de euro. În acest timp a prins 16 meciuri și a marcat de 4 ori, dar fanii l-au criticat pentru evoluțiile sale. Deși a început foarte bine, prestațiile lui au devenit mai slabe în ultimele etape.

Sursa: News24.ro.

Citește și