Puteti suna la ora 2 noaptea la agentia de servicii funerare? Cum va poate ajuta?

0

Agentia de servicii funerare este mai mult decat un magazin cu produse specifice, este un sprijin pentru familiile indoliate. Serviciile funerare sunt complete si presupun si oferirea sprijinului moral pe toata perioada desfasurarii funeraliilor.

 

Casa Funerara Bucur intelege nevoile oamenilor loviti de suferinta pierderii persoanelor iubite si ofera sprijin total clientilor sai, NON STOP, indiferent de ora la care se intampla necazul.

 

Inspaimantata si debusolata, am apelat numarul de telefon al acestor specialisti, desi era ora 2 noaptea. Au raspuns prompt si au ajuns la domiciliul meu in scurt timp, preluand toate sarcinile aferente”, isi aminteste una dintre clientele casei de pompe funebre, care a beneficiat de sustinerea oferita de agentia de servicii funerare.

 

Cum va poate ajuta o agentie de servicii funerare?

 

Casa Funerara Bucur ofera servicii funerare complete, care vin in sprijinul tuturor celor loviti de necaz. Unul dintre cele mai importante servicii este cel de consultanta si asistenta funerara NON STOP. Contactati casa de pompe funebre si lasati in seama lor rezolvarea tuturor detaliilor necesare organizarii unei inmormantari decente.

 

Puteti apela la servicii funerare Baicului, din sectorul 2, din Bucuresti, iar specialistii va pot ajuta cu configurarea pachetului funerar complet. Veti beneficia de suportul si sfaturile unui consultant funerar, care va va ajuta sa alegeti toate produsele necesare pentru inmormantare, incepand cu alegerea sicriului. Agentia funerara are o gama diversa de sicrie complet echipate, cu toate accesoriile incluse.

 

Casa funerara va poate oferi sprijin si in cazul in care aveti nevoie de transport funerar. Acest serviciu este realizat cu autofunerare moderne si omologate, conform normelor rutiere in vigoare. Astfel, veti fi sigur ca transportul de la capela la cimitir se face in cele mai bune conditii, preluand de pe umerii dumneavoastra acest stres suplimentar.

 

In plus, agentia de pompe funebre va sta la dispozitie si cu furnizarea de diverse produse funerare: de la aranjamente florale, jerbe si coroane cu mesaj personalizat, pana la produse necesare pentru pomana, lumanari, candele prosoape etc.

Daca locuiti pe bulevardul Colentina, Casa Bucur – pompe funebre Colentina poate prelua toate sarcinile ce tin de organizarea inmormantarii. Astfel, va asigura toate serviciile specifice, care includ: procedura de imbalsamare/ tanatopraxie, transportul funerar de la capela si cimitir, organizarea pomenii/ parastasului, cat si servicii de repatriere decedati, acolo unde este cazul.

Totodata, agentia funerara va poate oferi o lista cu cimitirele si bisericile la care puteti alege sa aiba loc ceremonia de inhumare si slujba de inmormantare. In plus, va poate oferi sustinere si asistenta si pentru organizarea pomenilor viitoare, de la 40 de zile, 3 luni, 6 luni, 9 luni, un an, in fiecare an pana la 7 ani de la decesul defunctului.

 

In cazul in care aveti nevoie de consiliere predeces, un consultant al Casei Funerare Bucur va sta la dispozitie 24/24 h, cu toate informatiile. Nu ezitati sa sunati si sa va oferiti timpul si ragazul sufletesc necesar pentru a reusi sa treceti cu bine peste aceste momente de grea incercare. In aceste clipe, lasati treburile lumesti in seama agentiei de pompe funebre si concentrati-va atentia asupra nevoilor sufletesti.

Citește și