Reese Witherspoon o învață pe mama ei de o asemănare izbitoare cum să folosească TikTok, iar fanii nu pot face față

0

Reese Witherspoon a împărtășit o imagine adorabilă cu mama ei – și seamănă atât de mult. În imagine, cele două femei asemănătoare stăteau într-un living de lux, cu niște perdele albastre șic și un perete cu model atrăgător. Perechea se uita amândoi la ceva de pe telefonul lui Reese, în timp ce actrița Blonda legală i-a întins-o mamei sale.

„Nimic mai bun decât timpul de calitate mamă-fiică explicând pe TikTok, meme pe internet și cum funcționează aplicația @reesebookclub pentru mama mea drăguță!”

Frumoasa mamă a lui Reese purta o haină verde în timp ce se uita la ceea ce i-a arătat Reese, care purta un top înflorit. Fanii nu s-au putut sătura de scena adorabilă, cu unul pur și simplu scriind: „Le ador!” iar altul a scris: „Atât de dulce”. Făcând ecou sentimentelor, un alt fan a adăugat: „Atât de adorabil” alături de diverse emojiuri adorabile.

Mulți alți fani ai vedetei au arătat cât de dulci au crezut că este imaginea, lăsând emojiuri cu inimi și inimioare în secțiunea de comentarii. Fanii au continuat să-și lase dragostea în comentarii, cu o singură scriere:

„Ce, este atât de drăguț! Îți trimit dragoste ție și mamei tale.” Un alt comentariu dulce: „Voi doi sunteți cei mai drăguți. Și, de asemenea, mama dvs. este atât de superbă! Vă doresc o zi minunată, soare.”

Unul a glumit despre lucrurile pe care Reese ar putea să o învețe pe mama sa, glumind:

„Este atât de dulce. Știi că următorul lucru va fi să facă dansuri pe TikTok”.

Un altul a remarcat asemănarea familială, spunând: „Uau! Arăți exact ca ea”. Mama lui Reese nu este singurul membru al familiei cu care actrița a împărtășit fotografii, deoarece a împărtășit recent o imagine adorabilă a fiicei sale Ava de când era copil.

Fotografia incredibilă a fost făcută înapoi când Reese se afla în Little Nicky, jucând rolul mamei lui Adam Sandler – chiar dacă era cu zece ani mai mică decât el! Înfășurându-și bebelușul, mama mândră a scris:

„Eu și micuțul meu înger Ava # 1999 pe platoul Little Nicky care joacă rolul mamei lui Adam Sandler. Da. MAMA lui!” Fanii s-au înghesuit pentru a lăsa comentarii dulci, mulți observând cât de drăguț a fost clipul. „Această fotografie este atât de minunată”, a spus unul.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și