Ruby, prinsă de coronavirus fără mâncare: „Ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri”

0

Ruby ține foarte mult la regulile impuse de autorități în ceea ce privește stoparea răspândirii coronavirusului, astfel că nu a mai părăsit casa de aproape o lună. Vedeta și iubitul ei se numără printre cei care nu au mai apucat să își facă destule provizii, nemaigăsind în supermarket alimentele de care aveau nevoie. Ruby a dezvăluit cum își petrece timpul în izolare și cum merge relația de cuplu în această perioadă dificilă.

În momentul în care s-a mutat în casă nouă, un apartament grandios din Colentina, mai mult ca sigur Ruby nu și-a imaginat că va ajunge să rămâne în permanență acolo. Izolată la domiciliu de aproximativ o lună, din cauza pandemiei de coronavirus, alături de iubitul și animalele de companie, cântăreața încearcă să facă diverse activități pentru a nu se plictisi.

Ce face Ruby în perioada de autoizolare

Aș fi crezut că după ce ies de la Survivor scap de izolare, dar nu s-a întâmplat așa! Stau cuminte, în casă, de vreo trei săptămâni deja, fac toată ziua curățenie și nu termin niciodată, mă iubesc cu copii mei pe patru roți’, ascult muzică, mai prăjesc un cartof și mă gândesc că tot răul spre bine‘, a afirmat Ruby pentru viva.ro.

După ce la concursul Survivor a avut probleme cu lipsa de mâncare, vedeta se confruntă din nou cu aceeași problemă, de data aceasta din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a apucat să facă provizii doar pentru pisicile și cățeii săi, însă pentru ea, nu.

Ruby nu a mai găsit alimente pe rafturile supermarketurilor

Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată dupa (râde)‘, ne-a dezvăluit Ruby, recunoscând că din cauza izolării apar și mici conflicte în cuplu.

Cu toate că adesea o vedem pe Ruby în fotografii cu cartofi prăjiți și hamburgeri, culmea, vedeta susține că în această perioadă de izolare nu are apetit.

Ruby nu are poftă de mâncare în această perioadă

Eu sunt pe toane: am perioade în care mănânc de parcă se termină mâncarea pe planetă și eu trebuie să mănânc tot ce există și perioade în care nu mai am poftă de nici un fel de mâncare, mi se ia de toată. După Survivor, am trecut prin faza de unde e toată mâncarea de pe pământ? Vreau să o mănânc eu!’ și acum, după ce am mâncat parcă tot ce era de mâncat, iar nu mai am poftă de nimic. Și rabd până mi se face poftă mare de ceva. Eu nu mănânc cand mi se face foame, mănânc când văd ceva și-mi plouă în gură, altfel nu intră‘, a mărturisit artista pentru viva.ro.

Sursa: viva.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și