Sezonul festivalelor este „încă posibil”, în ciuda anulării Glastonbury

0

Festivalurile de muzică sunt „încă posibile” în această vară, în ciuda anulării Glastonbury, spune șeful Asociației Festivalurilor Independente.

Paul Reed a spus că Glastonbury „este o bestie diferită de cele mai multe festivaluri și cel mai probabil a rămas fără timp din cauza dimensiunii și complexității evenimentului”.

El a spus că s-ar putea întâmpla evenimente mai mici dacă guvernul se asigură că organizatorii pot accesa asigurarea de anulare.

„Pentru majoritatea festivalurilor, punctul limită este mai probabil la sfârșitul lunii martie”.

Joi, organizatorii Glastonbury, Michael și Emily Eavis, și-au anulat festivalul pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus.

„În ciuda eforturilor noastre de a mișca Raiul și Pământul, a devenit clar că pur și simplu nu vom putea face festivalul să se întâmple”, au spus ei într-o declarație comună.

„Ne pare rău să vă dezamăgim pe toți”.

Biletele pentru festival, care atrage în mod normal 200.000 de oameni și care urma să aibă loc în iunie, vor fi preluate până în 2022.

Glastonbury este cel mai mare festival de muzică din Marea Britanie, dar nu a fost singurul eveniment care și-a anulat planurile joi. Festivalul Country To Country, care trebuia să aibă loc în martie, a mai spus că ediția sa din 2021 nu se va întâmpla.

Evenimentul de trei zile, care atrage unele dintre cele mai mari nume ale muzicii country în locurile interioare din Londra, Dublin și Glasgow, a declarat că a ajuns neajutorat din cauza „restricțiilor actuale la adunările în masă și la călătoriile internaționale”.

Anunțurile au venit în timp ce decesele provocate de coronavirus au crescut în Anglia, cu peste 8.500 de decese înregistrate în ultima săptămână. Joi, premierul Boris Johnson a spus că este „prea devreme” pentru a spune dacă restricțiile Covid ale Angliei vor fi ridicate până în primăvară.

 

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata