Sharon Stone arată senzațional în timp ce pozează pe plajă

0

Sharon Stone i-a făcut pe fani să vorbească în weekend după ce a postat o imagine superbă de-a ei pe rețelele de socializare, arătând o poză pe plajă într-un ansamblu complet negru. Vedeta din Ratched arăta incredibil îmbrăcată într-un top și o fustă midi, pe care le-a asociat cu stiletto, în timp ce poza pe nisip.

În fundal, era vizibilă o frumoasă vedere la mare, precum și un cer senin albastru. Fanii s-au grăbit să comenteze imaginea, cu comentarii: „Ești perfectă”, în timp ce altul a comentat: „Sharon, arăți atât de tânără”. Un al treilea a adăugat: „Este atât de uimitor”.

Vedeta de 62 de ani împărtășește în mod regulat fragmente din viața ei pe rețelele de socializare și a dezvăluit recent talentul ei incredibil pentru pictură. Sharon a împărtășit o serie de frumoase piese de acuarelă la care lucrase, prezentând opera de artă în diferite etape.

Mai mult, Sharon pictase folosind pensule de machiaj. Încărcând o fotografie cu lucrarea ei izbitoare, intitulată Mama Pământ, săptămâna trecută, Sharon a scris: „OK ACUM chiar am terminat-o. Gata: Mamă Pământ. Aș vrea să mulțumesc pensulelor de machiaj @ iconic.london, le-am folosit pe acest tablou. „

Nu este o surpriză faptul că adepții vedetei de pe rețelele de socializare au fost uimiți de eforturile ei, mulți mergând la secțiunea de comentarii a postării lui Sharon pentru a-și complimenta munca. – Există ceva ce nu poți face? a spus unul. „Uimitor”, a adăugat altul, cu o a treia zicală: „Frumos”. În timpul pandemiei, Sharon a fost ocupată.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata