Stormzy, Megan Thee Stallion și Pop Smoke au câștigat la premiile BET Hip Hop

0

Megan Thee Stallion a fost marele câștigător la premiile BET Hip Hop 2020, adunând premii în trei categorii. Rapperul a luat acasă premiul de artistul hip-hop al anului, cea mai bună colaborare și premiile hustler al anului.

Stormzy a învins competiția din Franța, Africa de Sud, Brazilia, Kenya – și colega rapperului britanic Ms Banks – pentru a câștiga cel mai bun flux internațional.

Cel mai bun premiu pentru noul artist hip-hop i-a fost acordat lui Pop Smoke, care a fost împușcat la vârsta de 20 de ani în februarie.

Când albumul său de debut a fost lansat în iulie, fanii au declarat pentru Radio 1 Newsbeat că „ne-a lăsat ceva special”. Premiile BET Hip Hop sunt un spin-off al principalelor BET Awards care au loc în vară.

Ceremonia, care sărbătorește divertismentul negru, a avut loc online anul acesta din cauza restricțiilor coronavirusului.

Colaborările lui Megan Thee Stallion cu artiști precum Cardi B, Nicki Minaj și Ty Dollar $ ign au ajutat-o ​​să ajungă celebritate. Dar a făcut echipă cu legenda BET Beyonce – care a câștigat cele mai multe premii din istoria ceremoniei – care i-a adus victoria anul acesta, pentru Savage (Remix).

Beyonce a câștigat în altă categorie pentru aceeași melodie – în versuri cu cele mai bune caracteristici.

Pop Smoke a fost onorat postum cu premiul pentru cel mai bun artist nou. Rapperul a fost ucis în februarie după ce a fost împușcat într-un aparent jaf armat din Los Angeles.

Albumul său de debut Shoot For The Stars Aim For The Moon a apărut în iulie și a ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie. Friends of Juice Wrld, care a murit din cauza unei supradoze accidentale în 2019, a adus un omagiu rapperului într-o secțiune specială ..

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata