Susannah Constantine, vedeta emisiunii „What Not To Wear”, dezvăluie că este alcoolică

0

Susannah Constantine, fosta prezentatoare a What Not To Wear, a dezvăluit că este alcoolică și că se recuperează de aproape șapte ani.

Gazda TV a spus că anterior simțea „multă rușine” din cauza dependenței ei.

Dar a adăugat că a fost „eliberator” să recunoască public pentru prima dată.

„Sunt alcoolică și sunt în recuperare de aproape șapte ani acum”, a spus Constantine podcast-ului My Mate Bought A Toaster.

Femeia de 58 de ani s-a referit anterior la renunțarea la alcool, dar nu a discutat întreaga măsură a băutului. În 2017, ea a declarat pentru The Mirror: „Am încetat să beau în totalitate acum trei ani. Alcoolul este distractiv când ești mai mic, dar este și o cârjă și a avut un impact mare asupra vieții mele. În zilele noastre, scriu fericită și șterg praful de pe biroul meu.”

La începutul anilor 2000, Constantine a coprezentat cinci serii ale BBC-ului What Not To Wear, alături de prietena și colaboratorul ei de lungă durată, Trinny Woodall, care a discutat anterior despre propria sa dependență de alcool. Mai recent, Constantine a apărut în seria 2018 din Strictly Come Dancing. Ea a fost partenera lui Anton Du Beke, iar perechea a fost votată mai întâi.

Vorbind cu gazda podcast-ului Tom Price despre lupta ei cu alcoolul, Constantine a spus: „Nu este ceva despre care am vorbit până acum cu adevărat, dar este important”.

Ea a explicat în continuare modul în care dependența ei de alcool a determinat-o să se comporte față de cei mai apropiați de ea. „Ca dependent, de multe ori ce ai face tu și, cu siguranță, ceea ce am făcut, aș pune toate defectele mele – aș găsi pe altcineva la care să le atașez”, a explicat ea.

„Și așa am crezut că soțul meu era agresiv pasiv, dar de fapt eu eram cel care era agresiv pasiv. Și asta mi-am dat seama de-a lungul timpului și fiind în recuperare.

„Eram cea îngrozitoare, furioasă, pasiv-agresivă, iar bietul meu soț era cel care trebuia să trăiască cu toate astea”. Constantine este căsătorită cu soțul ei, omul de afaceri și antreprenorul danez Sten Bertelsen, din 1995.

A renunțat la băut în 2013 și a spus că dependența ei nu i-a afectat munca, deoarece era o alcoolică „foarte funcțională”.

De asemenea, Constantin a povestit podcast-ului despre momentul în care a recunoscut prima dată că are o problemă. „A fost atât de eliberator. Am simțit multă rușine de cele mai multe ori … ușurarea a fost atât de imensă pentru că aș putea să o schimb”, a spus ea.

„Nu trebuia să încerc să schimb pe altcineva. Depindea de mine. Am fost responsabilă pentru că am devenit o persoană mai bună și am devenit sobră și e bine. Și așa a fost cea mai extraordinară ușurare când am avut acel moment cu becuri”.

Citește și