Sushant Singh Rajput: Cercetare federală ordonată pentru moartea stelei Bollywood

0

Curtea Supremă a Indiei a îndreptat agenția federală de anchetă a țării pentru a cerceta moartea actorului Bollywood, Sushant Singh Rajput.

Rajput a fost găsit mort în apartamentul său din Mumbai, pe 14 iunie.

Poliția a spus că s-a omorât. De atunci, detalii neverificate despre cariera sa, starea financiară și chiar sănătatea mintală au dominat titlurile.

Aceasta a dus la o luptă asupra persoanei care are competența de a investiga – poliția din Mumbai sau statul său de origine Bihar.

O singură bancă a judecătorului Curții Supreme a declarat că guvernul Bihar a fost competent să solicite transferul cauzei către Biroul Central de Investigații (CBI).

De asemenea, a solicitat poliției din Mumbai să predea agențiilor de investigare toate probele colectate până acum.

Familia sa, care a depus un dosar de instigare la suicid împotriva prietenei sale, Rhea Chakraborty, a cerut, de asemenea, să fie transferat cazul în Mumbai.

Pe rețelele de socializare, ea a fost numită „o săpatoare de aur” care „a luat banii lui Sushant”.

Ea a negat orice infracțiune și a adresat o plângere ministrului de interne, Amit Shah, pentru o anchetă corectă asupra morții lui Sushant.

De asemenea, a mutat instanța și a cerut ca dosarul să fie audiat în Mumbai.

De atunci, a fost interogată de diverse agenții de investigare.

Cine a fost Sushant Singh Rajput?

Sushant Singh Rajput a trăit o viață extraordinară – la fel ca unele dintre personajele pe care le-a interpretat în filmele sale de succes Bollywood.

A crescut în Bihar, unul dintre cele mai sărace state din India.

A muncit din greu și a fost admis la unul dintre cele mai bune colegii de inginerie din India – un mod sigur de a asigura un viitor luminos pentru familia clasei de mijloc.

Dar inima lui era pusă pe acțiune. Așa că a renunțat la facultate și a plecat la Mumbai – casa din Bollywood, industria cinematografică hindi din India.

A făcut mici roluri, a ocupat joburi ciudate și a lucrat în teatru ani de zile până când una dintre emisiunile sale TV a devenit un hit. Succesul pe marele ecran a urmat curând. Povestea sa a tras ambițiile tinerilor din orașele mici – este motivul pentru care mulți dintre fanii săi i-au luat moartea ca o pierdere personală.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata