Târgul de Turism: Vacanțe în valoare de peste 2 milioane euro. Care sunt destinațiile preferate

0

Karpaten Turism, unul dintre cei mai mari turoperatori de pe piața din România, a vândut în cadrul Târgului de Turism, din perioada 14 – 17 noiembrie 2019, pachete turistice în valoare de 2,2 milioane de euro, destinațiile preferate fiind Turcia, Thailanda și Israel.

Destinația cea mai căutată a fost Turcia, cu peste 600 pachete de vacanță vândute, urmată de Israel, Thailanda, Maroc, Spania, Grecia și Dubai, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În top 3 cele mai scumpe vacanțe rezervate în cele 4 zile de târg se situează: Revelion Indochina, la 13600 euro, Sejur Rio de Janeiro, la 11200 euro și Sejur Dubai, la 10600 euro.

Dintre pachetele de croazieră, cel mai mult au trezit interesul: Croazieră Panama, Columbia & Caraibe, al cărei preț pleacă de la 1599 euro/persoană, Croazieră pe Nil, de la 639 euro/ persoană și Croazieră SUA – Coasta de Vest & Hawaii, de la 3889 euro/ persoană, se arată în comunicatul Karpaten Turism.

“Pentru a aduce mai aproape de turiști farmecul destinațiilor pe care le promovăm, am amenajat 5 colțuri tematice în cadrul standului Karpaten Turism pentru: Turcia, Țara Sfântă, Thailanda, Grecia și Maroc. Am recreat astfel bazarul din Marrakech, Zidul Plângerii din Ierusalim și o celebră plajă din Thailanda. Printre activitățile special organizate pentru a oferi o experiență autentică turiștilor în cadrul târgului de turism s-au numărat: masajul thailandez, atelierul artizanal de olărit, dansurile grecești, concertul de nai și dansurile orientale. Turiștii au intrat în contact și cu gastronomia locală, oferindu-le posibilitatea să încerce atât înghețată turcească și thailandeză, cât și curmale, măsline și ceai marocan de mentă din Maroc.” a explicat Alexandra Mărginean, Marketing Manager Karpaten Turism.

Cu ocazia târgului de turism, Karpaten Turism a lansat atât Catalogul Vacanțelor 2020 – Circuite și Croaziere, cât și Catalogul Early Booking 2020 – Sejururi, Chartere și Destinații exotice.
Pe partea de sejururi în destinații exotice, pe primele locuri în topul vânzărilor din perioada târgului s-au situat: Thailanda, Bali – Singapore, Maldive și Mauritius, prețurile pachetelor de vacanță pentru aceste destinații începând de la 899 euro/persoană. Din 2018, agenția este singurul turoperator din România care operează curse de tip charter spre Marrakech, Maroc.

“Am luat decizia de a avea un zbor direct către această destinație pentru a îmbunătăți experiența turiștilor în timpul vacanței și a scurta timpul alocat transportului cu avionul, care înainte nu era posibil fără escală. Turiștii noștri doresc să viziteze cele mai importante atracții și să descopere cultura locală într-un mod organizat, alături de ghizi specializați pe Maroc. În top 5 cele mai căutate obiective turistice se numără: Chefchaouen, cunoscut și drept Orașul Albastru, Ouarzazate, denumit și Poarta Saharei, Casablanca, Palatul Bahia și bazarul din Marrakech. Zborurile sunt programate în perioadele optime pentru călătorii, primăvara sau toamna, următoarele date de plecare pentru charter Maroc fiind în martie și aprilie 2020.” a comentat Alexandra Mărginean, Marketing Manager Karpaten Turism.

Reducerile oferite în cele 4 zile de târg au fost de până la 45% pentru sejururi în Turcia, Grecia, Tunisia și Egipt, acestea păstrându-se și în prima săptămână de după târg.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și