Taylor Swift și mama sa Andrea donează împreună suma de 50.000 de dolari pentru a susține familia unui tată răpus de Covid

0

Taylor Swift continuă să facă diferența în viața celor care au nevoie.

Marți, câștigătoarea la Grammy, în vârstă de 31 de ani, și mama ei, Andrea Swift, în vârstă de 63 de ani, au făcut o donație comună de 50.000 de dolari în sprijinul unei femei pe nume Vicki Quarles care „și-a pierdut soțul [Theodis Ray Quarles] din cauza COVID-19” exact cu o săptămână înainte de Crăciun, potrivit prietenei sale apropiate DeQuanda Smith, care a organizat strângerea de fonduri GoFundMe.

Cu donația celor două vedete, duo-ul mamă-fiică a îndeplinit obiectivul lui Smith de 50.000 de dolari, pe care și l-a propus să îl atingă pe 22 decembrie când a lansat strângerea de fonduri. De marți după-amiază, Smith a obținut 61.268 de dolari pentru „draga ei prietenă Vicki”.

Theodis Ray este amintit de soția sa Vicki și de cele cinci fiice ale lor Alyssa, Anaya, Asia, Allie și Aryah, a dezvăluit Smith.

Descriind moartea sa, Smith a scris: „Când paramedicii au ajuns acasă la Quarles pentru a-l transporta pe Theodis la spital pentru dificultăți de respirație, Vicki nu a avut voie să-și însoțească soțul din cauza restricțiilor de carantină. Nu știa nici o secundă că aceasta va fi întâlnirea finală cu [soțul și] cel mai bun prieten al ei. Ulterior a primit un apel de la spital că Theodis a [cedat] acestui virus îngrozitor.”

Deși vârstele copiilor tatălui răposat nu au fost dezvăluite, Smith a scris: „Moartea lui Theodis va lăsa pentru totdeauna un gol în familia Quarles. Alyssa, Anaya, Asia, Allie și Aryah îi vor simți lipsa la micul dejun, la serbări, baluri, recitaluri, absolviri, ceremonia de la facultate … și în cele din urmă nunțile lor. ”

Prietena femeii și-a continuat mesajul din inimă, scriind: „Am decis să lansez această inițiativă GoFundMe în sprijinul lui Vicki și fetelor sale pentru a oferi ajutor financiar și a [îngriji familia] cu lucrurile asociate nevoilor imediate de bază, precum și pentru creșterea lor continuă , obiective și [aspirații]. ”

„Sunt încrezător că tatăl lor, Theodis Ray Quarles, va zâmbi din ceruri când micul său profesor, medic, director executiv, asistent medical sau antreprenor își va pune amprenta în lume”, a continuat Smith cu căldură.

„Pe măsură ce Domnul are grijă de Vicki să-i păstorească familia către destinele lor, donația dvs. este cea mai apreciată în a susține această familie până la linia de sosire.”

Gestul extraordinar al lui Swift vine la mai puțin de două săptămâni de la câștigarea premiului Grammy, pe 14 martie. Cântăreața a câștigat premiul albumului anului numit Folklore și îndrăgit de fani, ceea ce a făcut-o prima femeie care a câștigat premiul de trei ori.

Sursa: News24.ro.

Citește și