Tendințe fashion pentru sezonul toamnă-iarnă 2023

0

Moda se reinventează constant, însă un lucru e cert – cu cât ești mai autentic/ă, cu atât vei arăta mai bine. Sezonul de toamnă-iarnă 2023 vine cu multe surprize vestimentare, pe care merită să le adopți în garderoba personală. Marile case de modă au readus în lumina reflectoarelor piese atemporale, elegante, dar în același timp foarte versatile. Variantele propuse de designeri sunt numeroase, însă pentru a obține efectul dorit e esențial să aplici principiul personalizării. Hainele pe care le porți transmit o poveste despre tine, tocmai de aceea trebuie alese în conformitate cu felul tău de a fi.

 

Ești pregătit/ă să afli ce îți rezervă tendințele fashion pentru perioada de toamnă-iarnă 2023? Descoperă în rândurile de mai jos!

 

 

Ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2023?

 

Minimalismul modern, unicat și lipsit de artificii estetice este conceptul cheie al noului sezon. Liniile perfecte și nuanțele neutre revin în atenția designerilor. Iată care sunt piesele care nu pot lipsi din garderoba de toamnă:

 

  • Hainele autentice, din materiale calitative – E vorba de acele obiecte vestimentare cu care nu ai cum să dai greș, indiferent de modalitatea în care alegi să le asortezi. Poate fi vorba de o cămașă albă simplă sau de haine romanesti, lucrate manual. Pentru un stil unicat poți încerca un mix de clasic și modern, inspirat chiar din folclor. Alege o bluză cu un croi simplu și adaugă o jachetă țesută din materiale naturale, blugi drepți și o pereche de botine.
  • Jachete și paltoane dama romanesti cu umeri foarte bine structurați – Balmain, Givenchy, Alexander McQueen sunt doar câteva dintre brandurile care au popularizat piesele moderne, structurate în așa fel încât să evidențieze trăsăturile corpului. Dacă vrei ca toate privirile să fie ațintite asupra ta nu ezita să alegi în partea de sus un palton dama romanesc cu umerii supradimensionați. În partea de jos e indicat să reduci volumul și să te rezumi la alternative minimaliste. Poți opta pentru un body și o pereche de pantaloni tip țigaretă.
  • Rochia argintie – O alegere îndrăzneață, sexy și în pas cu tendințele. Poți opta inclusiv pentru variante ușor transparente, care emană doza de senzualitate necesară unei apariții nonconformiste. Look-ul poate fi completat de accesorii aurii. Nu contează că e vorba de pantofi, cercei sau inele – contrastul va arăta spectaculos și-ți va oferi un aer misterios.
  • Paltoanele negre – Simplitatea este cuvântul care poate descrie cel mai bine tendințele fashion pentru noul sezon. Paltonul croit cu atenție din țesături delicate este un must-have în orice garderobă. Îl poți accesoriza cu o ținută alb-negru sau, mai bine, poți alege un model care să îmbine armonios cele două nuanțe. Există numeroase astfel de paltoane dama romanesti.

 

 

Cine ar fi crezut vreodată că piesele vestimentare clasice vor reveni în atenția marilor case de modă? Adevărul e că simplitatea are un farmec aparte și arată bine în orice ținută. Pentru sezonul de toamnă-iarnă poți opta cu încredere pentru haine romanesti chic, moderne, dar în același timp personalizate.

 

Ține cont de sfaturile de mai sus și bucură-te de un stil unicat, în pas cu noile tendințe!

 

Citește și