Tom Parker, vedeta The Wanted, spune că tumoarea cerebrală s-a „micșorat semnificativ”

0

Tom Parker, de la Wanted, le-a spus fanilor că „răspunde bine” la tratamentul tumorii sale cerebrale. Cântărețul a lăudat NHS în timp ce scria pe Instagram:

„Reducere semnificativă: acestea sunt cuvintele pe care le-am primit astăzi și nu pot să nu le mai spun din nou și din nou”.

Împărtășind o poză cu soția sa Kelsey Hardwick și cei doi copii ai lor, el a adăugat: „Astăzi este o zi bună”. Tânărul de 32 de ani s-a dovedit a avea o tumoare cerebrală inoperabilă anul trecut.

Diagnosticul a venit după ce a suferit două crize vara trecută. Din cauza restricțiilor Covid-19, soția sa nu a fost lăsată în spital în timpul celor trei zile de teste și a primit vestea singur.

La vremea aceea, a promis să lupte împotriva cancerului „până la capăt”. Două săptămâni mai târziu a devenit tată pentru a doua oară după ce Hardwick a născut un băiețel.

Împărtășind joi o actualizare a stării sale, Parker a spus: „Am făcut o scanare RMN marți, iar rezultatele mele de astăzi au fost o reducere semnificativă a tumorii și răspund bine la tratament. Nu pot mulțumi suficient de mult minunatului NHS al nostru”, a continuat el.

„Cu toții vă simțiți îngreunați de situație, dar apreciem munca pe care o faceți cu toții pe prima linie.”

De asemenea, vedeta i-a mulțumit soției sale, numind-o „stânca mea”, și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat.

„Dragostea, lumina și pozitivitatea ta m-au inspirat”, a scris el.

„Fiecare mesaj nu a fost neobservat, mi-au dat atât de multă putere”. Parker a câștigat faima la începutul anilor 2010 ca parte a The Wanted, ajungând pe primul loc cu single-urile All Time Low și Glad You Came.

De când trupa a intrat în pauză în 2014, el l-a interpretat ​​pe Danny Zuko într-o producție de turneu a lui Grease și a ajuns în semifinalele Celebrity Masterchef.

S-a căsătorit cu Hardwick, actriță, în 2018. Pe lângă Bodhi, cuplul are o fiică de 18 luni.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și