Top 5 trucuri pentru un selfie reușit

0

Fiecare iubitor de internet care se respectă trebuie să își facă câteva un selfie din când în când și să îl posteze. Acesta este trendul momentului, iar dacă încă nu știai acest lucru, unele persoane te pot considera învechit.

Pentru că selfie este noua modalitate de a ne face poze în acest moment, am descoperit câteva trucuri care să te ajute să te pui cu adevărat în valoare. Citește în continuare și află care sunt acestea.

1. Locul și momentul sunt foarte importante

Este îndeajuns să se vadă faianța de pe pereți pentru ca selfie-ul tău să fie un experiment eșuat.

Așadar, fă-ți un selfie doar dacă și momentul și evenimentul dar și locul au relevanță. Ai ieșit în parc într-o zi minunată? Ei da, atunci îți poți face un selfie în natură. Ești la toaletă în fața oglinzii? Atunci sub nici o formă nu-ți face poze.

2. Ai grijă cu lumina

Ca orice fotografie, ai nevoie de o lumină bună și pentru selfie-uri. Fața ta trebuie să fie cât mai luminată atunci când îi faci poze. Nu îți dorești să vezi umbre pe ea. Cel mai indicat este să faci selfie-uri la lumina zilei. Soarele trebuie să se afle în fața ta, pentru a ți-o lumina. Dimineața și seara sunt cele mai bune momente ale zilei decât prânzul, atunci când soarele este deasupra noastră.

3. Evidențiază-ți părțile tale preferate

Dacă ești înzestrat cu ochi frumoși, ai grijă că se vor observa bine în poză. Dacă ai un păr lung și bogat, poți să îl scoți în evidență. Învață să te pui în general în evidență și bazează-te pe un machiaj care știi că îți stă superb, dacă ești fată.

4. Fii naturală, fără bot de rață

Buzele țuguiate asemeni rățuștelor sunt efectiv penibile. Încearcă să fii mai relaxată și naturală, chiar dacă este destul de greu având în vedere faptul că trebuie să fii atent și la cum faci poza.

5. Ai grijă la încadratură 

Dacă vă aflați mai multe persoane în poză, nu ne dorim să vedem oameni doar pe jumătate.

Sunt câteva încadraturi cu care nu ai cum să dai greș. Bineînțeles, poți veni cu idei noi, însă cel mai indicat este să faci inovații abia după ce stăpânești perfect meseria de fotograf. Până atunci, e mai indicat să ții cont de reguli.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și