Tot ce trebuie să știi atunci când angajezi un detectiv particular

0

În cele mai multe cazuri, aflarea adevărului fără ajutorul unui profesionist poate fi foarte dificilă. Dacă o persoană bănuiește că partenerul de cuplu o înșală, că un anagajat sau un colaborator din companie nu este tocmai de încredere sau că anturajul copilului este nesigur, un detectiv particular poate confirma sau infirma bănuielile sale. În acest fel, simplele bănuieli vor putea fi verificate în detaliu de către un profesionist.

Cum se pot solicita serviciile unei echipe de detectivi?

Deoarece în mediul online se pot găsi o mulțime de informații importante, procesul de găsire a unei echipe de detectivi este unul foarte ușor. În anumite situații, cei care aleg să colaboreze cu un detectiv profesionist, pot beneficia și de o consiliere gratuită.

Mai mult, luând în considerare tipul de investigație și nivelul de dificultate al acesteia, se pot realiza deplasări și în alte orașe. De multe ori, la o astfel de misiune iau parte cel puțin doi detectivi. Astfel, nivelul de extindere va fi mai ridicat pe teren, atunci când persoana în cauză se pierde în mulțime.

Poate apela oricine la aceste servicii?

La serviciile unui detectiv Bucuresti pot apela atât persoanele fizice, cât și cele juridice. De asemenea, lista de opțiuni poate include diferite opțiuni și pentru companii. Atât persoanele fizice, cât și companiile, pot solicita servicii de investigații (persoane, bunuri, acte), operațiuni sub acoperire sau detectare de microfoane.

Sunt legale aceste servicii?

Cei care vor să apeleze la o echipă de detectivi particulari trebuie să aibă toată încrederea, deoarece aceste servicii sunt reglementate prin lege. Oricine poate solicita serviciile unui detectiv particular pentru supravegherea unei persoane. Detectivul are dreptul să desfășoare activități de supraveghere operativă, mai exact poate să urmărească persoane sau să supravegheze imobile, locuri de interes și să obțină fotografii, înregistrări video sau diferite probe de acest tip.

De ce servicii pot beneficia clienții?

Serviciul de investigare cel mai căutat și popular este cel legat de partenerul sau partenera de cuplu. În majoritatea cazurilor, infidelitatea este principala cauză care duce la divorț. Astfel, echipa de detectivi particulari va aduce toate informațiile necesare cu ajutorul numeroaselor mijloace de aflare a adevărului.

De asemenea, se pot solicita servicii de investigație pre-matrimonială, separere sau divorț, aflarea informațiilor patrimoniale, verificarea conduitei profesionale și a CV-urilor angajaților, localizarea oricărei persoane și verificarea conduitei minorilor.

Care sunt costurile pentru serviciile unui detectiv particular?

Majoritatea oamenilor se gândesc la costurile unor astfel de servicii înainte de a apela la un detectiv particular. Prețurile nu pot fi niciodată fixe, întrucât serviciile diferă de la caz la caz. Tariful se stabilește în funcție de caz, deoarece în anumite situații pot fi necesare deplasările în alte orașe sau persoanele sunt prinse în acțiune după o perioadă mai lungă de investigație. Costul serviciilor este trecut în contract alături de modalitatea de plată.

Cei care vor să solicite aceste servicii vor beneficia de profesionalism din partea unei echipe de detectivi particulari ce dispune de o vastă experiență, iar confidențialitea va fi păstrată cu strictețe.

Citește și