Trei variante de final au fost filmate pentru pelicula „No Time to Die”, din seria „James Bond”

0

Trei scene care urmează linii narative distincte au fost filmate pentru finalul „No time to die”, viitorul lungmetraj din seria „James Bond”, cu scopul de a se evita scurgerea de informații, actorul Daniel Craig neștiind care dintre ele va fi folosită la montaj, potrivit Daily Mail.

Regizorul peliculei, Cary Joji Fukunaga, este singurul ce cunoaște ce deznodământ dintre cele trei filmate va fi folosit în montajul final.

„Toți suntem în ceață, secretul este foarte bine păstrat”, a declarat o sursă pentru publicația britanică The Mirror.

Cu toate acestea, una dintre cele trei linii narative de încheiere îl prezintă pe spionul Bond părăsind serviciile secrete, în favoarea „unei vieți liniștite în Jamaica”.

În ultimele luni, producătorii peliculei s-au confruntat cu mai multe probleme. Actorul Daniel Craig, ce îl interpretează pe James Bond, s-a rănit la un picior și a fost operat, iar o cameră video a fost descoperită în toaleta femeilor de pe platourile de filmare. De asemenea, regizorul a fost acuzat că amână filmările pentru a se juca pe calculator, lucru pe care l-a negat.

Totodată, în luna octombrie, echipa de producție a peliculei „No Time to Die” a stârnit panică și a declanșat o alarmă în aeroportul militar Brize Norton din Marea Britanie, după ce o dubă folosită la filmări a fost uitată pe platou.

Următorul film din seria „James Bond” va fi lansat pe 8 aprilie 2020.

Precedentele două pelicule au fost regizate de Sam Mendes și au avut cele mai mari încasări din toată franciza: „Skyfall” a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar „Spectre” – 880,7 milioane de dolari.

În „Spectre”, actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace/007: Partea lui de consolare” (2008) şi „Skyfall/007: Coordonata Skyfall” (2012).

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata