„Wonder Woman 1984” câștigă 5,5 milioane de dolari pe plan intern

0

„Wonder Woman 1984” și-a folosit lasso-ul adevărului în 5,5 milioane de dolari în timpul vacanței de Anul Nou.

Continuarea a adus, de asemenea, încă 10,1 milioane de dolari de pe piețele de peste mări, aducând totalul global la 118,5 milioane de dolari.

Aceasta nu este o cifră dezastruoasă, având în vedere cât de mult coronavirusul a răsturnat afacerea cinematografică, dar reprezintă o scădere accentuată de 67% pe plan intern și este departe de brutele blockbusterelor pre-pandemice.

În State, „Wonder Woman 1984” a câștigat 28,5 milioane de dolari. Continuarea super-eroului, care primește în prezent o reacție socială pentru că nu se ridică la nivelul iubitului său predecesor, este lansată simultan pe HBO Max, în încercarea de a consolida serviciul de streaming WarnerMedia și ca o concesie pentru o criză globală de sănătate care a lăsat întreaga distribuție teatrală diminuat grav.

Compania a emis câteva numere vagi care susțin popularitatea „Wonder Woman 1984” pe HBO Max, dar puțin în ceea ce privește datele cu însemnătate.

A anunțat că Gal Gadot și regizorul Patty Jenkins se vor reuni pentru un al treilea film din franciză, semn că, crede că războinicul amazonian este o parte vitală a planurilor sale de dezvoltare a universului său cinematografic DC.

Dincolo de „Wonder Woman 1984”, „The Croods: A New Age” de la Universal și Dreamworks Animation a încasat 2,2 milioane de dolari în cea de-a șasea săptămână de lansare.

Acest lucru împinge transportul intern al continuării animate la 34,5 milioane de dolari și totalul său global la puțin sub 115 milioane de dolari.

Filmul este lansat datorită unui pact între studio și expozanți importanți, cum ar fi AMC și Cinemark, prin care filmele pot fi lansate la cerere cu videoclipuri premium, cu două săptămâni de debuturi teatrale. În schimb, lanțurile de teatru cu dificultăți obțin o reducere a veniturilor digitale.

Universal a lansat, de asemenea, „News of the World”, un western care reunește Tom Hanks cu regizorul său „Căpitanul Philips”, Paul Greengrass.

Filmul a încasat 1,7 milioane de dolari, împingând totalul său intern la 5,4 milioane de dolari. Netflix a cumpărat drepturile internaționale asupra filmului în această iarnă. Hanks joacă rolul unui veterinar al Războiului Civil care trebuie să întoarcă o tânără fată care a fost capturată de nativi la familia ei rămasă.

„Fatale”, un thriller psihologic al lui Lionsgate, alături de Hilary Swank și Michael Ealy, a încasat 700.000 de dolari în cel de-al treilea weekend de lansare. Acest lucru aduce suma totală la 3,1 milioane de dolari.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și