300.000 lei din amenzile aplicate în baza ordonanţelor militare

0

Tuturor persoanelor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare cu privire la restricţiile privind circulaţia pe perioada stării de urgenţă, poliţiştii şi jandarmii din judeţul Neamţ le- au aplicat amenzi în valoare de peste 300.000 lei.

Astfel, au fost aplicate 127 de sancţiuni în această privinţă, conform unei informări remise, marţi, AGERPRES, de Prefectura Neamţ.
Au fost verificate şi 136 de societăţi comerciale cu privire la respectarea restricţiilor instituite pe perioada stării de urgenţă, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.500 de lei.

Potrivit raportării Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ, marţi se află în carantină 311 persoane, iar 2.897 sunt în autoizolare.
125 de persoane au ieşit din carantină şi alte 2.310 au ieşit din izolare.

În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au efectuat verificări de mai multe ori la domiciliile a 2.453 de persoane, cu privire la modul în care sunt respectate condiţiile de izolare.
Ca urmare a nerespectării restricţiilor de autoizolare, 4 persoane au fost transferate sub pază la centrul de carantină.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și