Acțiuni la bursă care fac cele mai mari mișcări: Tesla, Boeing, McDonald’s și alte companii

0

Companiile care au făcut miscări la bursă și valoarea acțiunilor:

Tesla- Acțiunile companiei care fabrică vehicule electrice au crescut cu peste 3%, la un record istoric, după ce Tesla a declarat că a livrat un număr record de vehicule în al patrulea trimestru. Acțiunea a ieșit dintr-un an considerat blocat, care au arătat un câștig de peste 700%.

Boeing- Acțiunile gigantului aerospațial au scăzut cu aproximativ 4% după ce firma de investiții Bernstein a micșorat stocul pentru a performa conform cerințelor mici ale pieței. Firma a transmis printr-o notă că Boeing se confruntă în continuare cu o recuperare îndelungată, chiar și după întoarcerea modelului 737 Max.

Herbalife- Acțiunile companiei de nutriție au câștigat peste 2% după ce Herbalife a anunțat că va cumpăra înapoi aproximativ 600 de milioane de dolari din acțiunile sale de la investitorul activist Carl Icahn. Reprezentanții activistului din consiliul de administrație renunță, deși Icahn a declarat că va rămâne acționar al companiei.

McDonald’s- Acțiunile lanțului de fast-food au scăzut cu aproape 3%, după ce Citi a încadrat McDonald’s într-un rating neutru.

Vodafone- Acțiunile listate în SUA au crescut cu 2,5% după ce compania a încheiat un acord cu Discovery pentru a include serviciul de streaming în platforma TV Vodafone existentă a companiei de telecomunicații.

Estee Lauder- Compania de produse cosmetice a pierdut 3,8% din valoarea acțiunilor după ce Raymond James a retrogradat Estee Lauder pentru a obține performanțe pe piață. Compania a declarat că raliul de aproape 30% în 2020 determină investitorii să privească dincolo de vânturile frontale pe termen scurt prezentate de pandemie.

Citeste continuarea Acțiuni la bursă care fac cele mai mari mișcări: Tesla, Boeing, McDonald’s și alte companii

Citește și