Aplicația pentru cont bancar pentru copii Gohenry din Marea Britanie strânge 40 de milioane de dolari

0

Aplicația pentru conturi bancare pentru copii Gohenry a declarat marți că a strâns 40 de milioane de dolari pentru a finanța extinderea pe piața sa internă din Marea Britanie și din Statele Unite.

Gohenry, care a fost fondată acum opt ani, oferă conturi pentru copiii care taxează părinții cu 2,99 lire sterline (3,99 dolari) pe lună.

Este folosit de 1,2 milioane de părinți și copii. O serie de fintech-uri au lansat servicii pentru copii și adolescenți în ultimii ani, în speranța de a valorifica un boom de comerț electronic și de a ține clienții noi până la maturitate.

Gohenry a declarat că runda de finanțare a fost condusă de firma americană Edison Partners și care a inclus investiții de la Gaia Capital Partners, Citi Ventures și Muse Capital.

Alex Zivoder, director executiv al Gohenry, a declarat pentru Reuters luna trecută că, compania – care a înregistrat o pierdere de 5,8 milioane de lire sterline anul trecut – era pe cale să obțină profit în câțiva ani și a obținut un profit subiacent în trimestrele al doilea și al treilea din 2020.

Citeste continuarea Aplicația pentru cont bancar pentru copii Gohenry din Marea Britanie strânge 40 de milioane de dolari

Citește și