Autoritatea de reglementare britanică în domeniul concurenței va investiga companiile aeriene în legătură cu eșecul rambursărilor

0

Autoritatea de reglementare britanică a concurenței a declarat miercuri că va investiga dacă companiile aeriene au încălcat drepturile legale ale consumatorilor prin faptul că nu au oferit rambursări în numerar pentru zborurile pe care nu le-ar putea lua legal din cauza regulilor de blocare.

Autoritatea pentru concurență și piețe a declarat că, în ciuda tensiunii pe care unele companii aeriene le-au suferit din cauza pandemiei, acestea aveau responsabilitatea de a trata consumatorii în mod echitabil și de a-și respecta obligațiile legale.

În timpul celui de-al doilea blocaj al Angliei, în noiembrie, oamenilor li s-a interzis să călătorească, însă unele companii aeriene nu au anulat zborurile și nu au oferit rambursări celor care au făcut rezervări.

CMA a declarat că lucrează cu autoritatea de reglementare a aviației, CAA, la această problemă.

Citeste continuarea Autoritatea de reglementare britanică în domeniul concurenței va investiga companiile aeriene în legătură cu eșecul rambursărilor

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata