British American Tobacco crește viziunea veniturilor asupra impactului pandemiei mai mici

0

Lucky Strike, producătorul britanic American Tobacco, a ridicat miercuri prognoza veniturilor pentru 2020 până la capătul superior al așteptărilor sale anterioare, datorită unui succes mai mic decât se temea cererii de țigări din partea pandemiei COVID-19.

Compania a declarat că impactul vânzărilor din criza sănătății va fi de aproximativ 2,5%, în scădere față de 3% la care se aștepta mai devreme. Industria tutunului a rezistat relativ bine pandemiei, blocările și limitările de călătorie permițând adesea mai mult timp pentru a fuma, mai mulți bani de cheltuit pe țigări și mai puține oportunități de a face contrabandă cu tutun.

Alte mari companii de tutun, inclusiv Philip Morris International, Japan Tobacco Inc, Imperial Brands și Swedish Match, și-au ridicat, de asemenea, previziunile pentru 2020. Al doilea cel mai mare producător de țigări din lume, cu mărci precum Dunhill și Rothmans, se așteaptă ca o creștere a veniturilor ajustată pe o bază de monedă constantă să fie la capătul superior al prognozei sale anterioare de 1% la 3% în 2020.

În Statele Unite, cea mai mare piață a BAT, se așteaptă ca volumul industriei să fie în mare parte plat. Compania revizuise în iulie prognoza volumului industriei SUA pentru a scădea cu 2,5% anul acesta, de la 4% mai devreme.

Compania, care deține, de asemenea, marca de produse vapori vype, și-a menținut prognoza anuală de creștere pentru câștigurile ajustate pe acțiune la jumătatea unei singure cifre.

Citeste continuarea British American Tobacco crește viziunea veniturilor asupra impactului pandemiei mai mici

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata