CFR SA: Lucrări în regie proprie, între Buftea şi Periş, pentru viteza de 140 km/h

0

Personalul feroviar lucrează pe secţia Bucureşti – Ploieşti, între staţiile Buftea şi Periş, pentru creşterea vitezei de circulaţie la 140 km/h, lucrările fiind realizate în regie proprie, informează CFR SA.

„Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că pe secţia Bucureşti – Ploieşti personalul feroviar de specialitate execută lucrări de buraj mecanizat pentru restabilirea vitezei de circulaţie la 140 km/h, între staţiile Buftea şi Periş (fir II) şi pe 3 aparate de cale din staţia Ploieşti Sud, lucrări care au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de confort. Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în staţia CF Periş şi pe firul II, între Buftea – Periş, km 18+200-18+900 şi km 28+000-29+200, au drept scop realizarea elementelor geometrice ale căii, eliminarea defectelor de direcţie şi nivel, ridicarea restricţiei de viteză de la km 18+300-18+400 şi creşterea vitezei de circulaţie la 140 km/h. Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în staţia Ploieşti Sud, pe cele 3 aparate de cale, au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de trafic şi reducerea timpilor de tranzitare a staţiei”, se arată într-un comunicat al CFR SA.

Potrivit companiei, programul anual de întreţinere, derulat în această perioadă de Sucursala Regională CF Bucureşti, nu afectează continuitatea circulaţiei trenurilor de călători, lucrările fiind executate fără implicaţii în graficul de circulaţie, fiind asigurate condiţii optime de trafic, în zona şantierului, pe celălalt fir.

Lucrările sunt realizate în regie proprie, din fondurile proprii ale CFR SA.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata