Comerțul cu amănuntul din Marea Britanie trebuie să rămână deschis când se termină al treilea blocaj

0

Sectorul de comerț cu amănuntul din Marea Britanie trebuie să rămână deschis atunci când iese din cel mai recent blocaj al coronavirusului, a declarat marți veteranul sectorului Stuart Rose.

Primul ministru Boris Johnson urmează să stabilească drumul către un al treilea blocaj care a închis toate magazinele neesențiale pe 22 februarie.

„Nevoia pe termen scurt este ca noi să avem o anumită claritate. Trebuie să avem încredere că, atunci când redeschidem din nou, vom rămâne deschiși ”, a declarat Rose, actualul președinte al Ocado și fost șef al Marks & Spencer, pentru radioul BBC.

„Afacerile nu sunt concepute să se oprească și să înceapă, pur și simplu nu puteți face acest lucru.”

Rose a cerut, de asemenea, ministrului finanțelor Rishi Sunak să reziste creșterii impozitelor în declarația sa bugetară din 3 martie.

„Al doilea lucru pe care trebuie să îl facă guvernul este să ne asigurăm că nu facem nimic prost”, a spus el.
„Să nu schimbăm cotele de impozitare, să nu facem nimic cu TVA, să ne asigurăm că oferim oamenilor încrederea de a ști că nimic nu se va schimba pe termen scurt.”

Rose a spus că guvernul ar trebui să-și mențină, de asemenea, schema de sprijin pentru lucrători și să prelungească o vacanță de afaceri pentru vânzarea cu amănuntul.

Citeste continuarea Comerțul cu amănuntul din Marea Britanie trebuie să rămână deschis când se termină al treilea blocaj

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata