Cubo anunţă venituri de peste 12,5 milioane lei în 2020 şi lansează un hub pentru construcţii în Braşov

0

Cubo furnizorul de materiale pentru amenajări interioare premium anunţă venituri de peste 12,5 milioane lei şi lansează un hub pentru construcţii în Braşov,  în anul 2021, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

Dacă primul trimestru al anului anterior a început pe o linie ascendentă, perioada de restricţii cauzate pe pandemie a adus rezultate mai slabe. Cu toate acestea, trimestrele III şi IV au venit cu creşteri importante datorită unor proiecte imobiliare ambiţioase în care compania a fost implicată.

„Chiar dacă anul 2020 a fost unul complicat, iar instabilitatea generalizată a reprezentat şi pentru noi o provocare, suntem mândri că am finalizat anul cu o cifră de afaceri similară celei din 2019, cu o scădere de numai 2%. Acest lucru se datorează în special unor parteneriate şi proiecte strategice din segmentul premium, unde am înregistrat o creştere de circa 31%, sau din segmentul rezidenţial privat, cu o creştere de 27%”, a declarat Miron Radu, general manager Cubo.

În planurile de viitor, dar mai ales pentru acest an, Cubo anunţă lansarea unui proiect inovator: Up-Hub, un hub de tip one stop shop, ce va oferi clienţilor posibilitatea de a găsi într-un singur loc toate produsele şi serviciile de construcţii, design, arhitectură, mobilier, decoraţiuni, amenajări interioare, dar şi servicii imobiliare, necesare atât pentru un proiect imobiliar de amploare, cât şi pentru un proiect individual privat. Pentru acest proiect, Cubo dedică o parte din spaţiul din showroom, circa 1.500 – 1.800 metri pătraţi, o suprafaţă evaluată la peste 1 milion de euro. De asemenea, compania pune la dispoziţie spaţii de promovare exterioară în locaţie, parcare, depozitare şi va facilita selecţia de personal şi logistica necesară implementării eficiente a proiectelor. Printre partenerii proiectului se numără deja BLiTZ Imobiliare Cluj, una dintre cele mai mari agenţii imobiliare independente din ţară.

Astfel, Cubo vizează dezvoltarea în alte 3 puncte în ţară, prin parteneriate asemănătoare, însă cu o prezenţă de peste 15 ani in Braşov prin showroom-ul de materiale de construcţii şi amenajări interioare premium, Cubo îşi întăreşte în 2021 poziţia de jucător de top al industriei şi anunţă noi planuri de expansiune şi dezvoltare.

În contextul imobiliar, printre cele mai importante proiecte ale companiei se numără o serie de locuinţe individuale, dar şi proiecte imobiliare realizate în afara ţării în Franţa, Spania sau Germania. De asemenea, segmentul comercial este bine reprezentat printr-o serie de hypermarket-uri în Braşov, Timişoara, dar şi în alte oraşe ale ţării.

În plus, Cubo Design semnează proiecte în domeniul medical sau HoReCa, cu 6 dintre restaurantele din top 10 din Braşov realizate cu ajutorul produselor şi materialelor din portofoliu retailerului.

Sursa: News24.ro.

Citește și