Deutsche Telekom ridică îndrumările pe măsură ce unitatea SUA depășește

0

Deutsche Telekom DTEGn.DE și-a ridicat joi orientările privind câștigurile, pe măsură ce prognozele au depășit rezultatele din trimestrul al treilea, ridicate de performanțele superioare ale unității sale americane recent fuzionate, T-Mobile TMUS.O.

Grupul transatlantic de telecomunicații a crescut în acest an orientările pentru profitul de bază la 35 miliarde de euro (41,2 miliarde de dolari) în acest an, spunând că T-Mobile a fost înaintea planului privind integrarea rețelei, în timp ce a adăugat cei mai mulți clienți germani în banda largă din 2017.

„Ne ridicăm îndrumările datorită afacerilor puternice de pe ambele maluri ale Atlanticului”, a spus CEO-ul Tim Hoettges.

„Suntem capabili să facem acest lucru în ciuda faptului că simțim efectele pandemiei (coronavirusului) în unele zone”.

Grupul cu sediul la Bonn și-a majorat cu 1 miliard de euro prognoza pentru câștigurile înainte de dobândă, impozitare și amortizare după leasing (EBITDA AL) pentru anul respectiv, în timp ce și-a ridicat prognoza pentru fluxul de numerar gratuit cu o jumătate de miliard până la 6 miliarde.

Veniturile din al treilea trimestru au crescut cu 31,9%, la 26,4 miliarde de euro, depășind o prognoză medie într-un sondaj realizat de 17 analiști de 25,8 miliarde de euro.

EBITDA AL a crescut cu 49,6%, până la 9,7 miliarde de euro. După ajustarea impactului preluării Sprint de 23 de miliarde de dolari de către T-Mobile, care s-a închis la 1 aprilie, veniturile organice au crescut cu 2%, iar EBITDA AL cu 10%.

Citeste continuarea Deutsche Telekom ridică îndrumările pe măsură ce unitatea SUA depășește

Citește și